17/9 Δελτίο τύπου του υποψηφίου βουλεύτη Παπαδόπουλου Ιωάννη

Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί φίλοι

Όταν πριν από εννέα χρόνια, στις 14 Σεπτεμβρίου του 2000, κάποιοι -τότε ελάχιστοι- από εμάς εμπιστευτήκαμε τον Γιώργο Καρατζαφέρη και ιδρύσαμε τον ΛΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ με σκοπό την «ρήξη και ανατροπή» του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, πολλοί δεν πίστευαν ότι θα αντέχαμε μέχρι της εθνικές εκλογές του 2004.

Μπορεί το ποσοστό που είχαμε πάρει τότε να μην εξασφάλισε την είσοδό μας στην Βουλή άλλα τρείς μήνες αργότερα ο ελληνικός λαός με την ψήφο του και με ποσοστό 4,2% μας έδωσε μια έδρα στην Ευρωβουλή. Μια έδρα που ήταν αρκετή για να δώσει ο Γιώργος Καρατζαφέρης από εκεί την μάχη για τα εθνικά μας θέματα και το συμφέρον της πατρίδας.
Πιστοί στις αρχές μας και έχοντας πάντα ως προτεραιότητα το καλό της Ελλάδος (κάτι που το είχαμε αποδείξει και με την δράση μας μέσα στην Ευρωβουλή), ο ελληνικός λαός στις εθνικές εκλογές του 2007 μας έστειλε με δέκα βουλευτές στην βουλή των ελλήνων. Η «μικρή» αυτή κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΪΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, βάση του επίσημου περιοδικού της βουλής «Βουλή – Ευρωβουλή», έχει καταγραφεί ως «πρώτη σε παρεμβάσεις» σε όλες τις κατηγορίες του κοινοβουλευτικού έργου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που σήμερα δημοσκόπηση της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» μας καταγράφει ως «το πιο υπεύθυνο και σοβαρό κόμμα της αντιπολίτευσης» (με 30% έναντι 24% του ΠΑΣΟΚ).
Σήμερα, ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ είναι το μοναδικό κόμμα στην Ελλάδα που σημειώνει ανοδική πορεία. Και αυτό γίνετε γιατί η πολιτική μας στα εθνικά θέματα και οι θέσεις μας απέναντι στα καθημερινά προβλήματα των ελλήνων εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού ανεξαρτήτως από το τι ψήφιζαν στο παρελθόν. Μέρα με την μέρα όμως και με την υπεύθυνη στάση μας κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του. Είμαι περήφανος ως Σερραίος που η πρώτη τοπική οργάνωση του ΛΑ.Ο.Σ στην Ελλάδα έγινε στο Σιδηρόκαστρο και ήμουν ένα από τα ιδρυτικά της μέλη.
Στις 4 Οκτωβρίου του 2009 καλώ κι εσάς να μας εμπιστευτείτε!

  • Πείτε ΟΧΙ στα κόμματα εξουσίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που διαφέρουν μόνο σε χρώμα άλλα όχι στην πολιτική. (Κυρίως όταν πρόκειται για την συγκάλυψη σκανδάλων).
  • Πείτε ΟΧΙ στην οικογενειοκρατία και στις «δοκιμασμένες συνταγές του παρελθόντος» που μόνο έργο δεν άφησαν στον τόπο και στον νομό μας.
  • Πείτε ΟΧΙ σε εκείνους που πρόδωσαν την ψήφο σας όταν υποσχέθηκαν την «επανίδρυση του κράτους». (Αντί αυτού επανίδρυσαν το «νεκρό ΠΑΣΟΚ» με σκοπό να το φέρουν και πάλι στην εξουσία).

Στηρίξτε τον καθαρό αγώνα μας κατά της διαφθοράς για την Ελλάδα που μας αξίζει.
Όλοι μαζί «χέρι-χέρι» να δώσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο που τόσο πολύ μας στέρησαν όλα αυτά τα χρόνια.
Ζητώ ως νέος άνθρωπος στις 4 του Οκτώβρη να με τιμήσετε με την ψήφο σας.
Με τιμή
Γιάννης Παπαδόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *