17/9 Προεκλογική συγκέντρωση Π. Ψωμιάδη στο Σιδηρόκαστρο

 
Δεν ανακοίνωσε τελικά τους Σερραίους υποψηφίους του συνδυασμού του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, που το απόγευμα της Τετάρτης (15/9) μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση στο Σιδηρόκαστρο, έχοντας δίπλα του τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη.
"Θα τους ανακοινώσω έως την προσεχή Δευτέρα και ίσως έρθω για το λόγο αυτό και πάλι στις Σέρρες" δήλωσε ο ίδιος στους δημοσιογράφους.

Περισσότερα από 400 άτομα, παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση, ανάμεσά τους οι βουλευτές της Ν.Δ, Αναστάσιος Καρυπίδης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και Θεόφιλος Λεονταρίδης, στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε Σερρών και "γαλάζιοι" αυτοδιοικητικοί.
Κατά την ομιλία του, που είχε έντονο προεκλογικό χρώμα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, αναφέρθηκε στις εξελιξεις στο Σκοπιανό, υπενθυμίζοντας την του Σερραίου Κωνσταντίνου Καραμανλή το 1992 στους αρχηγούς των κρατών μελών της τότε ΕΟΚ και στην οποία αναφερόταν στην ελληνικότητα της Μακεδονίας, επαναλαμβάνοντας πως δεν πρέπει να υπάρξει ελληνική κυβέρνηση που θα "χαρίσει" το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια.
Ο ίδιος δήλωσε "στρατιώτης της αυτοδιοίκησης" ζητώντας  από τους κατοίκους των Σερρών να συμβάλλουν με τη ψήφο τους στην υλοποίηση της προσπάθειας για ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή, ενώ ζήτησε να καταργηθούν οι κομματικές γραμμές, λέγοντας πως τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν έχουν χρώμα. "Οι πολίτες απαιτούν έναν περιφερειάρχη που θα λέει τα πράγματα απλά, σταράτα, μπεσαλίδικα" δήλωσε συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *