18/3 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ

ΘΑ ΚΟΨΕΙ … ΚΟΡΔΕΛΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ


Στις Σέρρες θα βρεθεί την Πέμπτη 27/3, ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, για τα εγκαίνια του νέου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητρόπολης Σιδηροκάστρου.

Τοαναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού Υγείας, δεν έχει ακόμηανακοινωθεί, αν και έγινε γνωστό πως θα βρεθεί στο νομό, μετά απόπρόσκληση του μητροπολίτη Σιδηροκάστρου, Μακάριου, αποκλειστικά και μόνο για να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων.

«Προσκαλέσαμε τον κ.Υπουργό να εγκαινιάσει το νέο κτίριο του Γηροκομείου της μητρόπολής μας και αμέσως ανταποκρίθηκε» δήλωσε στο infoserres.gr ο μητροπολίτης Μακάριος, τονίζοντας πως «θαείναι μια καλή ευκαιρία να συναντήσει ο κ.Αβραμόπουλος και εκπροσώπουςφορέων του νομού, για θέματα που αφορούν το υπουργείο του».

Ο νομάρχης Σερρών, Στέφανος Φωτιάδης,από την πλευρά του, δήλωσε πως αν και έχει ενημερωθεί από τονμητροπολίτη Σιδηροκάστρου για την επίσκεψη του υπουργού Υγείας, δεγνωρίζει λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του κυβερνητικού αξιωματούχουστις Σέρρες.

Μιλώντας στο infoserres.gr,έκανε γνωστό πως είτε υπάρξει επίσημη επίσκεψη του Δημήτρη Αβραμόπουλουστη Νομαρχία, είτε όχι, θα του θέσει μια σειρά από ζητήματα που αφορούντο σύστημα υγείας και πρόνοιας στο νομό Σερρών, με σημαντικότερο τηναξιοποίηση του παλαιού νοσοκομείου.
Θα ζητήσουμε επιτακτικά να προχωρήσουμε επιτέλους στηνεκμετάλλευση του παλιού νοσοκομείου, που σήμερα ρημάζει. Ζητάμε έναμέρος του να μετατραπεί σε Κέντρο υγείας αστικού τύπου και το υπόλοιπονα στεγάσει υγειονομικές υπηρεσίες της Ν.Α Σερρών ή του δήμου Σερρών».
Παράλληλα θα τεθούν και μια σειρά από άλλα θέματα, στα οποία θακαταλήξει ο νομάρχης Σερρών, μετά από συζήτηση με τον διοικητή τουνοσοκομείου Σερρών, Αντώνη Τσίτρο, όπως η στελέχωση του Κέντρου Υγείας Μαυροθάλασσας, αλλά και του ΕΚΑΒ με περισσότερα ασθενοφόρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *