18/7 Τέσσερις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στο Ρούπελ

Πολύνεκρη τραγωδία, τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/7) στο 36 χλμ της Ε.Ο Σερρών – Προμαχώνα, στο νέο κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, λίγο πριν το Ρούπελ.
Βούλγαρος οδηγός φορτηγού που μετέφερε τούβλα, αφού έστριψε απο τη γέφυρα του Στρυμόνα, εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας, του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού και κατευθύνθηκε προς τον Προμαχώνα.

Γιαάγνωστους λόγους, ο οδηγός συνέχισε την πορεία του, είτε επειδή δενείχε αντιληφθεί το λάθος του, είτε γιατί επεδίωξε να προσεγγίσει τονανισόπεδο κόμβο στο Ρούπελ, προκειμένου να επιστρέψει στην κανονικήλωρίδα κυκλοφορίας.
Μετά απο έξι χλμ στο αντίθετο ρεύμα, το κακό δεν άργησε να έρθει (00:40 πμ).
Επιβατικό αυτοκίνητο,που κατευθυνόταν προς Σέρρες, συγκρούστηκε μετωπικά με το φορτηγό μεαποτέλεσμα να βρούν ακαριαίο θάνατο οι τρεις Βούλγαροι επιβαίνοντες.

Λόγωτης σφοδρής σύγκρουσης, η νταλίκα έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα,ανατράπηκε και έπεσε στο κενό, δίπλα στον Στρυμόνα,με αποτέλεσμα και οΒούλγαρος οδηγός να βρει τραγικό θάνατο.
Είναιτο πρώτο πολύνεκρο θανατηφόρο δυστύχημα στο νέο κάθετο άξονα τηςΕγνατίας Οδού, στο τμήμα Προμαχώνα – γέφυρα Νέου Πετριτσίου, απο τότεπου παραδόθηκε προς χρήση, εδώ και ένα χρόνο περίπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *