18/7 Υποψήφιος δήμαρχος στο Σιδηρόκαστρο και ο Νίκος Δεμερτζής

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για τον δήμο Σιδηροκάστρου, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Νίκος Δεμερτζής, ανεβάζοντας στα ύψη τον πολιτικό υδράργυρο, σχεδόν 15 μήνες πριν απο τις δημοτικές εκλογές τους 2010.
Οπρώην αντινομάρχης, μετά την πετυχημένη του παρουσία στον Β΄ ΒαθμόΤοπικής Αυτοδιοίκησης, βρίσκεται σε επαφές με φίλους και συνεργάτες,προκειμένου να ολοκληρωθούν οι θέσεις του συνδυασμού, οι οποίες και θαπαρουσιαστούν το αμέσως επόμενο διάστημα.
Στο παρελθόν ο Νίκος Δεμερτζής, υπήρξε Δ.Σ με την παράταξη του πρώην δημάρχου Σιδηροκάστρου, Μιχάλη Δοδακόπουλου, ενώ το 2006 εξελέγη Ν.Σ με τον Στέφανο Φωτιάδη.

Μιλώντας στο infoserres.gr, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν θα επιζητήσει κομματικό χρίσμα απο το ΠΑ.ΣΟ.Κ, αλλά δεν θα αρνηθεί μια πιθανή στήριξη. “Δενσκοπεύουμε να μπούμε σε πιθανή εσωκομματική διαδικασία διεκδικώντας τοχρίσμα, αλλά δεν θα πούμε όχι σε μια διακριτική στήριξη, αφου οσυνδυασμός μας θα είναι πολυκομματικός και πολυσυλλεκτικός” επεσήμανε.
Όσον αφορά την υποψηφιότητα του Απόστολου Καρύδα,που επίσης προέρχετα απο το χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ και πρόσφατα ανακοίνωσετην υποψηφιότητα του για τον δήμο Σιδηροκάστρου, ο ίδιος του ευχήθηκε “καλή επιτυχία”, αποκλείοντας κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει στη δική του υποψηφιότητα. “Ο Απόστολος Καρύδας είναι φίλος και του εύχομαι καλή επιτυχία. Όλοι θα κριθούμε στην κάλπη”τόνισε με νόημα, ρίχνοντας ωστόσο το “μπαλάκι” στην πλευρά του πρώηνδημάρχου, προτείνοντας μια “τρίτη λύση”. Να συστρατευθούν δηλαδή και οιδύο, κάτω απο μια κοινή τρίτη υποψηφιότητα. “Έίμαι έτοιμος να συζητήσω ένα τέτοιο σενάριο με τον Απόστολο Καρύδα. Ενός συνδυασμού που θα ηγηθεί ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο” κατέληξε ο Νίκος Δερμετζής, ταράζοντας τα νερά του τοπικού ΠΑ.ΣΟ.Κ στο Σιδηρόκαστρο, που εξακολουθεί να παραμένει διασπασμένο.
Σχολιάζοντας τη σημερινή δημοτική αρχή του Αθανάσιου Σπάση, επεσήμανε πως “δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο” και πως τη σκυτάλη πρέπει να πάρουν νέοι άνθρωπο. “Αντιπαλόςμας είναι τα μεγάλα πρβλήματα του τόπου. Ερχόμαστε με φρέσκιες ιδέες ναανατρέψουμε τη στασιμότητα των τελευταίων ετών” κατέληξε μιλώντας στο infoserres.gr ο Νίκος Δεμερτζής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *