19/11 Ψάχνει … λίρες στο Άγκιστρο ο Πητ Παπαδάκος

Τι δουλειά έχει το γνωστό μέντιουμ Πητ Παπαδάκος στο Άγκιστρο ; Όχι βέβαια για να χαλαρώσει στα καυτά χαμάμ, αλλά για να βοηθήσει με τις μαντικές του ικανότητες την ανεύρεση ενός μεγάλου θησαυρού, που εδώ και δεκαετίες φημολογείται πως υπάρχουν θαμμένος στην περιοχή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso" (18/11) μια ομάδα δέκα σύγχρονων Indiana Jones, έχουν επιδοθεί στην προσπάθεια να ανακαλύψουν τα 18 κασόνια με χρυσές λίρες, που όπως υποστηρίζουν βρίσκονται θαμμένα στο Άγκιστρο.

Οι εργασίες ανασκαφής στο επίμαχο σημείο, ξεκίνησαν την Τετάρτη (17//1)  αφού βεβαίως προηγήθηκαν οι σχετικές άδειες από την αστυνομία και την αρχαιολογική υπηρεσία.
Ο Πητ Παπαδάκος ήταν εκεί και έδωσε τις σχετικές οδηγίες για να ψάξουν στα γύρω βουνά. "Αυτά είναι δύσκολα θέματα και απαιτούν διακριτικότητα και σοβαρότητα. Οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους τον χάρτη έψαξαν αρχικά μόνοι, αλλά δεν βρήκαν τίποτα" δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα, καταλήγοντας : "Ύστερα από ένα συμβούλιο που έκαναν με ειδοποίησαν και μου ανέθεσαν τη δουλειά. Δεν αναλαμβάνω συχνά τέτοιες υποθέσεις, γιατί κρύβουν κινδύνους. Έχει χυθεί αίμα για να προστατευθούν τα χρήματα. Αυτός είναι ο περίφημος νόμος των λιρών".

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *