19/12 Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ανοίγει ο Μελισσανίδης στο Σιδηρόκαστρο

Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ – ΛΟΤΤΟ ανοίγει στο Σιδηρόκαστρο, ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης Γιάννης Μελισσανίδης, αψηφώντας την οικονομική κρίση.
Την περασμένη Πέμπτη (16/12) ο ίδιος βρέθηκε στο Επιμελητήριο Σερρών, για την εγγραφή του ως μέλος και ήταν ιδιαίτερα οικείος και φιλικός με το προσωπικό, που τον υποδέχτηκε με ενθουσιασμό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» (17/12) στον χρυσό Ολυμπιονίκη της Ατλάντα (1996) έγινε ενημέρωση για το ρόλο του ΕΒΕΣ και τις δραστηριότητές του για την προβολή των επιχειρήσεων, των προϊόντων και την εν γένει ανάπτυξη του νομού Σερρών, ενώ του επιδόθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό για το επιχειρηματικό, πολιτιστικό και τουριστικό προφίλ του νομού και του προσφέρθηκε, ένα μπουκάλι σερραϊκού κρασιού, μαζί με τον κατάλογο των σερραϊκών οίνων και αποσταγμάτων.
Ο Γιάννης Μελισσανίδης, με καταγωγή από τη Βυρώνεια Σερρών, δήλωσε ότι αγαπάει τις Σέρρες και πωςι είναι στη διάθεση του τόπου του και του Επιμελητηρίου,για να βοηθήσει όσο μπορεί, στην προσπάθεια προβολής του νομού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *