19/12 Συνεδριάζει το Δ.Σ. Σιδηροκάστρου

 Σήμερα Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στο Δημοτικό Κατάστημα Σιδηροκάστρου, θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του Σώματος με τα εξής 15 θέματα στην ημερήσια διάταξή του:
– Ενημέρωση για την πορεία της Δημοτικής Επιχείρησης Θερμοκηπίων.
– Ενημέρωση για την πορεία της ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ.
– Ενημέρωση για την πράξη εφαρμογής σχεδίου πόλης Σιδηροκάστρου

– Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των Δήμων Ηράκλειας – Σιδηροκάστρου – Πετριτσίου για την από κοινού χρήση του απορριμματοφόρου ανακυκλώσιμων υλικών.
– Αποδοχή και κατανομή Ε’ δόσης ΣΑΤΑ 2008 (56.589 ευρώ).
– Επί αιτήσεως παραιτήσεως μέλους από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Σιδηροκάστρου.
– Ανταλλαγή δημοτικής έκτασης με ιδιοκτησία Γαγανέλη.
– Έγκριση δαπάνης για το έργο της αισθητικής αναβάθμισης δικτύων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στο Σιδηρόκαστρο (οδός Βενιζέλου, πλατεία Ελευθερίας, πλατεία Καμπέρη).
– Επί αιτήσεως Μιχαήλ Καρανικολάου του Σταμάτη για παραχώρηση δημοτικής έκτασης 4.986 τ.μ. από το υπ’ αριθμ.58 κοινόχρηστο τεμάχιο του αγροκτήματος Καμαρωτού για ίδρυση σταυλικής εγκατάστασης.
– Γνωμοδότηση για παραχώρηση έκτασης 10.837,42 τ.μ. από τα υπ’ αριθμ. 579ζ και 579ι κοινόχρηστα τεμάχια του Αναδασμού Χορτερού στην Πολυχρονία – Ειρήνη Ουμπαϊλή του Χαριζάνη, για κατασκευή – ίδρυση βιοτεχνίας συγκέντρωσης, διαλογής και τυποποίησης πατάτας.
– Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου <<Αξιοποίηση αρδευτικής γεώτρησης αγροκτήματος Δ.Δ. Στρυμονικού – Χαροπού (Η/Μ)>>.
– Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Ελέγχου Σταυλισμού Ζώων και Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Ζωικών Προϊόντων.
– Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Ελέγχου Σταυλισμού Ζώων και Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Ζωικών Προϊόντων.
– Αναμόρφωση του προϋπολογισμού έτους 2008.
– Ψήφιση πίστωσης για τον εορτασμό Χριστουγέννων.

πηγή: Εφημερίδα Σερραϊκόν Θάρρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *