19/5 Συναίνεση «τέλος» στο δήμο Σιντικής

Συναίνεση «τέλος» στο δήμο Σιντικής, με ευθύνη της δημοτικής αρχής όπως κατήγγειλε η αντιπολίτευση που αποχώρησε από τη συνεδρίαση του Δ.Σ την Τρίτη (17/5). Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Αθανάσιος Σπάσης, ανακοίνωσε την αποχώρηση των μελών της παραταξής του, όταν τέθηκε προς συζήτηση το 7ο θέμα που αφορούσε την έγκριση τη απόφασης του Δ.Σ της δημοτική επιχείρησης Λουτρών Σιδηροκάστρου για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού.


Ο πρώην δήμαρχος Σιδηροκάστρου, και πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών, Αθανάσιος Σπάσης  εξέφρασε τη δυσφορία για το γεγονός πως ήρθε προς συζήτηση το συγκεκριμένο θέμα, λόγω της πρόσφατης απόφασης του νέου Δ.Σ της Δημοτικής Επιχείρησης, με πρόεδρο τον Γεώργιο Γεωργιλά, να ασκήσει έγκληση τόσο κατά του ίδιου όσο και κατά του διευθυντή Ηλία Σαχπατζίδη.

«Θίγεται η αξιοπρέπεια μου, με εγκαλέσατε σε δήθεν παράνομες προσλήψεις, σπιλώνεται το όνομά μου, θα έπρεπε να φέρετε το θέμα προς συζήτηση στο σώμα προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη για τις μεθοδεύσεις σας» δήλωσε ο Αθανάσιος Σπάσης, ανακοινώνοντας την αποχώρηση της παραταξής του.
Τη βαθιά του δυσφορία, εξέφρασε και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Φώτης Δομουχτσίδης, που επίσης αποχώρησε από τη συνεδρίαση.
Η κατάσταση στη Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών Σιδηροκάστρου, θυμίζει «καζάνι» έτοιμο να εκραγεί. Εκτός από την απόφαση του Δ.Σ της επιχείρησης να στείλει στη δικαιοσύνη τον πρώην δήμαρχο Αθανάσιο Σπάση και τον διευθυντή Ηλία Σαχπατζίδη, που κατήγγειλε δημόσια πως δέχθηκε ευθύ εκβιασμό εκ μέρους του δημάρχου Απόστολου Καρύδα για να παραιτηθεί από τη θέση του, αντιδράσεις υπάρχουν και για τις μειώσεις στις αποδοχές του προσωπικού.
Πολλοί πλέον είναι αυτοί που υποστηρίζουν, πως η δημοτική αρχή Σιντικής,  επιδιώκει να βγάλει στο «σφυρί» τα λουτρά, ενώ ακούγονται και ονόματα τοπικών επιχειρηματιών που θα τους ενδιέφερε να επενδύσουν στον συγκεκριμένο τομέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *