19/6 Δικαίωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας τον κ. Σπύρο Τσαρτσίδη

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2007  το Συμβούλιο της Επικρατείας δικαίωσε τον κ. Τσαρτσίδη Σπύρο για τον διορισμό του ως Διοικητή στο ΚΕ.ΠΕ.Π. Σιδηροκάστρου τον Σεπτέμβριο του 2005 , απέναντι στην προσφυγή   με αίτηση ακύρωσης που είχε καταθέσει η κ. Αυγητίδου Γεωργία  στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης κατά της απόφασης του Υπουργείου Υγείας στο να διορίσει τον κ. Τσαρτσίδη στο συγκεκριμένο ίδρυμα.

Για τη ακρίβεια ο Εισηγητής Δικαστής χαρακτήρισε ως «απαράδεκτη» την αίτηση ακύρωσης της κας Αυγητίδου και ότι πολύ καλώς έπραξε το Υπουργείο τοποθετώντας τον κ. Τσαρτσίδη Σπύρο ο οποίος  διαθέτει όλα τα τυπικά προσόντα (πτυχίο παιδαγωγικής και πτυχίο ψυχολογίας ) καθώς και διαθέτει  πλούσιο βιογραφικό όπου αποδεικνύεται η εμπειρία και η διοικητική του ικανότητα.

Ο κ. Τσαρτσίδης δήλωσε πως από την πρώτη στιγμή είχε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και αυτό αποδείχθηκε με την έκβαση της δίκης. Εκφράζει επίσης τη λύπη του διότι όπως δήλωσε τίμησε την κα Αυγητίδου επισκεπτόντας την προ καιρού  και δείχνοντάς της όλα τα πτυχία τα οποία είχε αμφισβητήσει. και ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν έκανε την λογική κίνηση της υποβολής δήλωσης παραίτησης.

Η πορεία της παρουσίας του κ. Τσαρτσίδη εδώ και σχεδόν δυο χρόνια έχει να επιδείξει πλούσιο και δημιουργικό έργο  το οποίο στηρίζεται στη συνεργασία και στην πιστή εφαρμογή των Νόμων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *