19/7 Δελτίο τύπου του Εργατικού Κέντρου…

Ύστερα απο το συμβολικό κλείσιμο των συνόρων του Προμαχώνα,το Εργατικό Κέντρο Σερρών εξέδωσε το εξής δελτίο τύπου:

Επί ποδός βρίσκονται όλο τον τελευταίο καιρό, τόσο οι επιχειρηματίες, όσο και οι εργαζόμενοι. Με σημεία αιχμής το ασφαλιστικό, αλλά και το εργασιακό και με την κατάθεση του περιβόητου πολυνομοσχεδίου, ο εμπορικός κόσμος είναι ανάστατος και οι αντιδράσεις κυρίως για τη διεύρυνση του ωραρίου των καταστημάτων είναι έντονες και παίρνουν όλο και μεγαλύτερη διάσταση.

Μάλιστα η ΓΣΕΒΕΕ, αποφάσισε να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, σε περίπτωση που η Κυβέρνηση εμμείνει στις αρχικές της θέσεις και δεν υποχωρήσει. Στις κινητοποιήσεις αποφάσισαν να συμμετέχουν οι Ομοσπονδίες Επαγγελματοβιοτεχνών του νομού Σερρών, προχωρώντας την Τρίτη 19 Ιουλίου, σε συμβολικό κλείσιμο του Προμαχώνα, διανέμοντας ταυτόχρονα και ενημερωτικά φυλλάδια, μέσω των οποίων εξηγούν τους λόγους αντίδρασής τους στο πολυνομοσχέδιο.

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Νομού Σερρών, χαιρετίζει την πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών και δηλώνει ότι συμπαραστέκεται στον αγώνα τους.Θα πρέπει, όμως, ο αγώνας να είναι κοινός, προκειμένου η πίεση που θα ασκηθεί στην κυβέρνηση να είναι ακόμη μεγαλύτερη, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.Γι’ αυτό το λόγο, το Εργατικό Κέντρο περιμένει να δει και τους εργαζόμενους να δίνουν δυναμικό παρών, στην κινητοποίηση αυτή, όπως και στις μελλοντικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *