2/11 Σήμερα ψηφίζουμε … «ex-αίρεσις»

Το σερραϊκό μουσικό σχήμα στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με Σιδηροκαστρινή συμμετοχή

Στην τελική ευθεία το σερραϊκό σχήμα «ex-αίρεσις»στον φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης. που θα πραγματοποιηθεί σε πρώτη φάση την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.Το συγκρότημα θα χρειαστεί την συμπαράσταση όλων μας καθώς και την ψήφο μας που θα τους δώσει μια ευκαιρία ακόμα στον τελικό του Σαββάτου, 4 Νοεμβρίου.Οι «Εξαίρεσις» δημιουργήθηκαν από τον Θοδωρή Μανωλίδη το 2000 στις Σέρρες. Από το 2000 έως το 2002 το συγκρότημα ανήκει ηχητικά στο χώρο του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού. Από το 2002 μέχρι και σήμερα ακολουθεί τον ήχο του ηλεκτρονικού & εναλλακτικού ροκ. Μέσα στα έξι χρόνια ζωής του, το συγκρότημα έδωσε πολυάριθμες συναυλίες κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και έχει στο ενεργητικό του δύο demo.
Τα μέλη των «Εξαίρεσις» είναι: Τραγούδι: Μανωλίδης Θεόδωρος, Φωνητικά: Αποστόλου Χρήστος, Μπαϊλγκάμη Μαρία, Καλαϊτζίδη Αθήνα, Lead κιθάρα: Παναγής Τάσος, Rythm κιθάρα: Έξαρχος Κώστας, Πιάνο: Τσαλουχίδης Αχιλλέας, Μπάσο: Στοϊκούδης Κώστας, Τύμπανα: Χριστόπουλος Αθανάσιος.
Πως στηρίζουμε τους «ex-αίρεσις» : Από κινητό τηλέφωνο στέλνετε SMS με το μήνυμα Φ 11 στο 4428. Από σταθερό τηλέφωνο καλείτε στο 901-111-444 ακολουθείτε τις ηχογραφημένες οδηγίες και πληκτρολογείτε το 11. ΠΡΟΣΟΧΗ : Το νούμερο 11 είναι ο κωδικός αριθμός των «ex-αίρεσις» για την Πέμπτη 2/11.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *