2/11 Συνενώνονται οι δύο σύλλογοι εργαζομένων του ΚΕΠΕΠ

Ένα αίτημα χρόνων, γίνεται πραγματικότητα. Οι δύο πρόεδροι των συλλόγων εργαζομένων στο ΚΕΠΕΠ Σιδηροκάστρου, «Άγιος Νεκτάριος» και «Γέρων Παϊσιος», αποφάσισαν να προχωρήσουν στη συνένωσή τους, σε έναν ενιαίο σύλλογο, με στόχο την κοινή προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων στο ίδρυμα.

Όπως είναι γνωστό, εδώ και χρόνια στο ΚΕΠΕΠ, λειτουργούν δύο σύλλογοι λόγω διχογνωμίας σε διάφορα θέματα. Κατάσταση, η οποία δεν μπορούσε να συνεχιστεί, όπως τους διαμήνυσε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Κώστας Γαβριήλ κατά την επίσκεψή του στο ΚΕΠΕΠ.
Μετά από αρκετή ώρα συζήτησης του όλου θέματος, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, πρότεινε τα μέλη του συλλόγου «Γέρων Παϊσιος» να εγγραφούν στον παλαιότερο σύλλογο, του «Αγίου Νεκταρίου», και εν συνεχεία να παραδώσουν στο πρωτοδικείο τη σφραγίδα του συλλόγου τους.
Τελικά, οι πρόεδροι των δύο συλλόγων έκαναν δεκτή την πρόταση της Ομοσπονδίας, αρκεί να τακτοποιηθούν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. «Οι εργαζόμενοι θα λάβουν τις τελικές αποφάσεις» τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου «Άγιος Νεκτάριος». Γ.Βαφείδης, ενώ η πρόεδρος του άλλου συλλόγου, Κ.Αγκύρογλου, τόνισε πως έπρεπε από καιρό να γίνει η συνένωση των δύο συλλόγων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *