2/4 1ο Πανελλήνιο σεμινάριο κινησιολογίας και διεύθυνσης αρχιμουσικών

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο (Imperial Agrinio Hotel) από 21 έως 31 Μαρτίου, με καθηγητή το μαέστρο της Ορχήστρας Χρωμάτων Μίλτο Λογιάδη.
Τον Νομό μας εκπροσώπησαν οι Αρχιμουσικοί του Δήμου Ν.Πετριτσίου, Εμ.Παπά και του Σιδηροκάστρου κ. Σάββας Κωφίδης.

Ο Παννελήνιος Σύλλογος Διευθυντών Αρχιμουσικών Υπαρχιμουσικών Φιλαρμονικής Ορχήστρας είναι ένας σύλλογος αποτελούμενος από τους Διευθυντές των Φιλαρμονικών της χώρας μας που σαν σκοπό εκτός των άλλων έχει και την συνεργασία μεταξύ των Φιλαρμονικών των διαφόρων πόλεων της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού και την προβολή της Ελληνικής μουσικής παιδείας και εξέλιξης.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου εδρεύει στην Αθήνα με την επωνυμία <<Πανελλήνιος Σύλλογος Διευθυντών Αρχιμουσικών Υπαρχιμουσικών Φιλαρμονικών Ορχηστρών – Ο.Τ.Α. (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Υ.Φ.Ο.-Ο.Τ.Α.).
Άξονες της Γ.Σ.:
1.Ενημέρωση της Γενικής Συνέλευσης από τον Πρόεδρο του Συλλόγου.
2.Συζήτηση επί της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας του ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Υ.Φ.Ο.-Ο.Τ.Α.
3.Ενεργοποίηση της <<ΜΠΑΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΩΝ>>.
4.Θέματα εκτός ημερησίας διάταξης.
Μετά το τέλος των εργασιών της Γ. Συνέλευσης ακολούθησε γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες.
Στις 18:00 μ.μ. έγινε η πρόβα της <<Μπάντας των Αρχιμουσικών>>.Στις 21:00 μ.μ. έγινε η πρώτη Συναυλία της <<ΜΠΑΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΩΝ>> και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αγρινίου.
Την Κυριακή 30/3 στις 12:00 π.μ. σε αίθουσα του Hotel Imperial, διεξήχθει το 1ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Αρχιμουσικών Κινησιολογίας & Διεύθυνσης, με καθηγητή τον μαέστρο της <<ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ>> κ. Μίλτο Λογιάδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *