2/6 Σήμερα ανοίγει η αυλαία για την ανάδειξη νέου ΔΣ του επιμελητηρίου

Σήμερα ανοίγει η αυλαία της εκλογικής αναμέτρησης για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών.

Τέσσερις συνδυασμοί με επικεφαλείς τους κ.κ. Κώστα Κουτούση, Αλέξανδρο Χρυσάφη, Ξανθούλα Αλιώζη και Αναστάσιο Ρούσσο, διεκδικούν την ψήφο των μελών του ΕΒΕΣ. Οι κάλπες ανοίγουν στις οκτώ το πρωί και για πρώτη φορά οι εκλογές του επιμελητηρίου διεξάγονται στις Σέρρες, τη Νιγρίτα και την Ηράκλεια και η αρχή γίνεται με την πρωτεύουσα της Βισαλτίας.
Αύριο είναι η σειρά της Ηράκλειας και την Κυριακή και τη Δευτέρα, θα στηθεί η κάλπη στις Σέρρες. Τα μέλη θα προσέρχονται στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του επιμελητηριακού μεγάρου, έχοντας μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα, από τις οκτώ το πρωί έως τις οκτώ το βράδυ.
Όσα μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών προσέλθουν στις εκλογές, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά τη σταυροδοσία στα ψηφοδέλτια εξαιρούνται οι επικεφαλείς των συνδυασμών.
Στις εκλογές συμμετέχουν οι εξής συνδυασμοί:
1. «Επιμελητηριακή Ανεξάρτητη Κίνηση Μικρομεσαίων Επιχειρηματιών» (Ε.Α.Κ.Μ.Ε.), με επικεφαλής τον κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη.
2. «Επιμελητηριακή Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Μικρομεσαίων Επιχειρηματιών» (ΕΠΙ.Δ.Α.Κ.Μ.Ε.), με επικεφαλής τον κ. Αναστάσιο Ρούσσο.
3. «Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία Σερραϊκών Επιχειρήσεων για την Ανάπτυξη» (ΕΠΣΕΑ), με επικεφαλής την κυρία, Ξανθούλα Αλιώζη.
4. «Επιμελητηριακή Δημοκρατική Κίνηση των ΕΒΕ» (ΕΔΗΚΕΒΕ) με επικεφαλής τον κ. Κωνσταντίνο Κουτούση.
Ειρ. Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *