20/1 Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 100 KW ολοκληρώθηκε στο Σιδηρόκαστρο

Η Positive Energy,πρωτοπόρος εταιρεία στην κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων και την παροχήολοκληρωμένων λύσεων φωτοβολταϊκής τεχνολογίας, ολοκλήρωσε τηνκατασκευή, στο Σιδηρόκαστρο, φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 100 kWτο οποίο διασυνδέθηκε με το Εθνικό Δίκτυο Διανομής και ΜεταφοράςΕνέργειας. Ο σταθμός αναμένεται να παράγει σε ετήσια βάση τουλάχιστον 170.000 kWh ηλεκτρικής ενέργειας, αποτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την έκλυση τουλάχιστον 173 τόνων διοξειδίου του άνθρακα, ετησίως.

«Σημαντικά οφέλη στην τοπική κοινωνία και το περιβάλλον» Οι ιδιοκτήτες του έργου κ.κ. Γεωργιάδης και Τριανταφύλλου, δήλωσαν σχετικά«Το νέο φωτοβολταϊκό πάρκο στο Σιδηρόκαστρο εξασφαλίζει σημαντικά οφέληγια την τοπική κοινωνία και το περιβάλλον, αν αναλογιστεί κανείς πως ηλειτουργία του αποτρέπει κάθε χρόνο την έκλυση διοξειδίου του άνθρακαποσότητας αντίστοιχης με αυτήν που επιτυγχάνεται από περίπου διακόσιαεξήντα στρέμματα δάσους. Η διασύνδεσή του με το Δίκτυο μεταφοράςηλεκτρικής ενέργειας έχει γίνει προ περίπου έξι μηνών και η ενεργειακήτου παραγωγή μέχρι σήμερα ξεπερνά σημαντικά τις αρχικές μας προσδοκίες».
«Ιδανικό περιβάλλον για φωτοβολταϊκά συστήματα» Ο κ. Κυριάκος Αγιαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Positive Energy, συμπλήρωσε «Οικλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας, το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο αλλάκαι η διαρκώς αυξανόμενη ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στην προστασίατου περιβάλλοντος, διαμορφώνουν περισσότερο από ποτέ το ιδανικότεροπεριβάλλον για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων προς αξιοποίησητόσο από οικιακούς καταναλωτές όσο και από επιχειρήσεις. Το μόνο πουπρέπει να προσέξει κάποιος υποψήφιος επενδυτής είναι η επιλογή τηςεταιρείας που θα υλοποιήσει το Φ/Β έργο του. Η ελληνική αγορά έχειπλέον αρχίσει να ωριμάζει και έχει συσσωρευτεί αρκετή εμπειρίαεγκατεστημένων έργων που καταδεικνύει πλέον αναντίρρητα ότι η φθηνότερηεπιλογή τελικώς είναι η «ακριβότερη», με την έννοια ότι θα αποδίδειλιγότερο ή ότι θα παρουσιάζει αστοχίες. Η τοποθέτηση της PositiveEnergy συνοψίζεται στην απόλυτη αξιοπιστία και στη βελτιστοποιημένηενεργειακή απόδοση των έργων που υλοποιεί. Με μεγάλη μας χαρά μπορούμενα συνοδέψουμε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επενδυτή στις εγκαταστάσειςμας ανά την Ελλάδα, προκειμένου να σχηματίσει ιδία άποψη για τηνποιότητα των έργων μας».
Σχετικά με την Positive Energy: ΗPositive Energy παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στη μελέτη, σχεδίαση,προμήθεια, κατασκευή και after sales υποστήριξη ολοκληρωμένωνφωτοβολταϊκών συστημάτων στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης ως πιστοποιημένοςEPC contractor.
Η Positive Energy έχει πιστοποιηθεί και εφαρμόζει τοΣύστημα Ποιότητας κατά ISO 9001:2000 για διαχείριση, διάθεση καιεγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων και συστημάτων ΑΠΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *