20/3 Λειτουργεί το πρόγραμμα Διαύγεια για τον Δήμο Σιντικής

Λειτουργεί το πρόγραμμα Διαύγεια για τον Δήμο Σιντικής. Μόλις 4 διοικητικές αποφάσεις που αφορούν ίδρυση καταστημάτων έχουν αναρτηθεί προς το παρόν.
Οι λειτουργίες προβολής και αναζήτησης αποφάσεων ανά δημόσιο φορέα παρέχονται μέσω του κεντρικού δικτυακού τόπου του Εθνικού Τυπογραφείου. Το πρόγραμμα Διαύγεια αναμένεται να βοηθήσει στην ενημέρωση του πολίτη.

→ Ο Πολίτης μπορεί να έχει πρόσβαση, από ένα σημείο, στο σύνολο των νόμων και αποφάσεων που εκδίδουν τα κυβερνητικά όργανα, οι φορείς του στενού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα και οι Ανεξάρτητες Αρχές. Από 15/3/2011 θα ενταχθούν στο Πρόγραμμα Δι@ύγεια και οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού

→ Όλες οι αποφάσεις δεν εκτελούνται αν δεν αναρτηθούν στον δικτυακό τόπο et.diavgeia.gov.gr. Mε την ολοκλήρωση της ανάρτησης η κάθε αποφαση αποκτά έναν μοναδικό αριθμό Αριθμό Διαδικτυακής Ανάρτησης (ΑΔΑ), ο οποίος την πιστοποιεί.

To sidirokastro.com έχει ήδη προσθέσει τμήμα στα αριστερά της σελίδας με το link για άμεση πρόσβαση στην σελίδα με τις τελευταίες αποφάσεις του Δήμου Σιντικής (http://et.diavgeia.gov.gr/f/sidiki).

Στο πρόγαμμα Διαύγεια συμμετέχει επίσης και το ΚΕΠΕΠ Σιδηροκάστρου στην διεύθυνση http://et.diavgeia.gov.gr/f/kepep

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *