20/5 Ευροεκλογές 2009

Στις 7 Ιουνίου 2009 θα διεξαχθούν οι Ευρωεκλογές. Οι υπηρεσίες τουΔήμου είναι έτοιμες και καλά προετοιμασμένες για την ομαλή διεξαγωγήτων εκλογών.

Φέτος για πρώτη φορά,για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκλογέων, ο τόπος διεξαγωγής τηςεκλογικής διαδικασίας στην πόλη του Σιδηροκάστρου είναι ένας. Ετσιόλοι όσοι ψηφίζουν στην πόλη του Σιδηροκάστρου (και όχι σε κάποιο άλλοΔημοτικό Διαμέρισμα ή οικισμό) θα πρέπει να προσέλθουν στο ΠαλλατίδειοΓυμνάσιο & Λύκειο (1ο και 2ο όροφο).

Παλαιότερα τα εκλογικά τμήματα ήταν διεσπαρμένα στα Δημοτικά Σχολεία(1ο και 3ο) και το Γυμνάσιο. Από τότε όμως που άλλαξε η εκλογικήδιαδικασία και καταργήθηκαν οι ενορίες η διασπορά αυτή όχι μόνο δενεξηπηρετεί σε τίποτε  αλλά ταλαιπωρεί και τον κόσμο, αφού η κατανομήστα τμήματα γίνεται αλφαβητικά και κάποιοι μετακινούνταν από σχολείο σεσχολείο ανά εκλογική διαδικασία.

Σήμερα με το μέτρο αυτό οι εκλογείς γνωρίζουν από την αρχή τον τόποδιεξαγωγής των εκλογών διευκολύνονται στην προσέλευσή τους, αφού τοΠαλλατίδειο είναι κεντρικό σημείο με ευκολία πρόσβασης και χώρουςστάθμευσης.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Ευρωεκλογές γενικά εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *