20/8 Προσλήψεις στα Δασαρχεία Σερρών, Σιδηροκάστρου και Νιγρίτας

Στην πρόσληψη προσωπικού είκοσι ενός συνολικάατόμων, με σύμβαση  εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου  χρόνου(διάρκειας 3 μηνών) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών τουΔασαρχείου Σερρών, Σιδηροκάστρου και Νιγρίτας προχωρά η Διεύθυνση ΔασώνΣερρών.

Για τοΔασαρχείο Σερρών προβλέπεται η πλήρωση μίας θέσης ΔευτεροβάθμιαςΕκπαίδευσης (ΔΕ), κλάδου Ειδικού Δασικής Προστασίας και έξι συνολικάθέσεων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), κλάδου εργατών . Για το ΔασαρχείοΣιδηροκάστρου προβλέπεται η πλήρωση μίας θέσης ΠανεπιστημιακήςΕκπαίδευσης (ΠΕ), κλάδου Δασολόγων και έξι θέσεων ΥποχρεωτικήςΕκπαίδευσης (ΥΕ), κλάδου εργατών-δασεργατών.

Για το Δασαρχείο Νιγρίτας προβλέπεταιη πλήρωση μίας θέσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), κλάδου ΕιδικούΔασικής Προστασίας και έξι θέσεων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), κλάδουεργατών. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αιτήσεις και ταοριζόμενα από τις προκηρύξεις δικαιολογητικά στα γραφεία των Δασαρχείωνόπου προβλέπεται η πλήρωση των θέσεων έως και την Παρασκευή 28Αυγούστου . Οι προκηρύξεις και το έντυπο της αίτησης διατίθενται σταγραφεία των ως άνω Δασαρχείων ευθύνης, στους οικείους Δήμους και στοΚΕΠ της ΝΑ Σερρών. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *