21/2 Βιντεοσκοπημένα όργια «είδε» το STAR στο Άγκιστρο

Την τρίχα … «τριχιά» έκανε το STAR, για τις … ομαδικές ερωτικές περιπτύξεις νεαρών φοιτητών και φοιτητριών από τη Θεσσαλονίκη στο χαμάμ του Αγκίστρου. Το «πικάντικο» θέμα έφερε στην επιφάνεια το infoserres.gr και το STAR πιστό στις αρχές του αναδημοσίευσε βάζοντας … μπόλικη «σάλτσα»,

Το «ρεπορτάζ» του STAR κάνει λόγο για «ομαδικό όργιο» τεσσάρων φοιτητριών και ενός  παντρεμένου ζευγαριού που : «είπαν να κάνουν ένα διάλειμμα από το βαρύ πρόγραμμα της καθημερινότητάς τους και να χαλαρώσουν για ένα διήμερο. Γρήγορα όμως η παρέα, χαλάρωσε τόσο που οι αναστολές «έπεσαν». Οι φοιτήτριες, παρασυρόμενες από το νεαρό της ηλικίας τους αλλά και τις ασυγκράτητες σεξουαλικές ορμές άρχισαν τα επικίνδυνα ερωτικά παιχνίδια μέσα στα ιαματικά νερά. Το παντρεμένο ζευγάρι που αρχικά σοκαρίστηκε,  συμμετείχε κι αυτό στο όργιο που τάραξε την ηρεμία της τοπικής κοινωνίας».
Αυτά υποστήριξε μεταξύ άλλων το «έγκυρο» STAR, που αποφάσισε να βάλει περισσότερο σασπένς στο θέμα, «αποκαλύπτοντας» πως το ομαδικό όργιο καταγράφηκε με κάμερα κινητού και το βίντεο
 που ήδη έχει διαρρεύσει στο internet. «Η καθημερινότητα των συμμετεχόντων στα όργια, έχει γίνει κόλαση. Βλέπουν το βίντεο να κυκλοφορεί στα κινητά φίλων και γνωστών τους και ντρέπονται να βγουν από το σπίτι τους».
Το «ρεπορτάζ» του STAR δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ότι συνέβη πριν από δύο εβδομάδες από παρέα νεαρών αγοριών και κοριτσι
ών από τη Θεσσαλονίκη, που βρέθηκαν στο Άγκιστρο και αποφάσισαν να … χαλαρώσουν στο καυτό νερό, με αποτέλεσμα να «ξεφύγει» η κατάσταση.
Είναι τόσο τραβηγμένο το «ρεπορτάζ» του STAR, που κάνει λόγο ακόμη και για ύπαρξη βίντεο, που τραβήχτηκε από κάμερα κινητού, όταν εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε λήψη μέσα στο χώρο του χαμάμ, εξαιτίας των πυκνών υδρατμών.
Πάλι καλά που προκειμένου να γίνει ακόμη περισσότερο «πικάντικο» το ρεπορτάζ, δεν έβαλαν κάποιον αγρότη από το μπλόκο του Προμαχώνα, να λαμβάνει μέρος στο ομαδικό όργιο.
Πάντως η όλη ιστορία έχει και τα θετικά, αφού το «παραρεπορτάζ» ήταν μια καλή διαφήμιση για το χαμάμ του Αγκίστρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *