21/4 Ρωγμές στο συνδυασμό Σπάση για τις αντιδημαρχίες

Η δήλωση αποστασιοποίησης του Νίκου Μιχαλούση στη συνεδρίαση της Τρίτης (20/04) του Δημοτικού Συμβουλίου Σιδηροκάστρου δημιούργησε ρωγμές στο συνδυασμό του Αθανάσιου Σπάση ύστερα και από τις τέσσερις ανεξαρτητοποιήσεις των Γιώργου Κορωνίδη, Νικόλαου Καραπιπέρη, Ανδρέα Σλιάκα για τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων, αλλά και του Σωτήρη Αβράμη για τα λουτρά Σιδηροκάστρου που είχαν προηγηθεί από την συνεδρίαση του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 23/03.

Στο τέλος της προηγούμενης συνεδρίασης ο δήμαρχος Σιδηροκάστρου ανακοίνωσε τους νέους αντιδημάρχους Σάββα Παναγιωτίδη και Χαράλαμπο Καλτσίδη με αποτέλεσμα οι τέσσερις να ανεξαρτητοποιηθούν από το συνδυασμό της πλειοψηφούσας παράταξης.
Να σημειωθεί ότι με δεδομένο το μεγάλο κόστος μισθοδοσίας ο Σωτήρης Αβράμης πρότεινε στην προηγούμενη συνεδρίαση την άμεση μετατροπή της επιχείρησης των λουτρών Σιδηροκάστρου σε ανώνυμη εταιρεία και τη μεταφορά του πλεονάζοντος προσωπικού στο Δήμο Σιδηροκάστρου. Η πρόταση του δεν έγινε δεκτή και ο Σωτήρης Αβράμης δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από τον συνδυασμό του κ.Σπάση. Ο ίδιος πιστεύει ακόμα ότι το ρήγμα στο συνδυασμό είναι μεγάλο. Απαντώντας ο Δήμαρχος στο σώμα δήλωσε χαρακτηριστικά πως «για αυτούς που ανησυχούν για το καράβι να δηλώσω ότι αυτό υπάρχει και διαθέτει καπετάνιο που δεν κουράστηκε ούτε υπέστειλε τη σημαία».
Τέλος το Δημοτικό Συμβούλιο Σιδηροκάστρου γνωμοδότησε θετικά την εκμίσθωση έκτασης του αγροκτήματος Βαμβακοφύτου σε ιδιωτική εταιρεία με σκοπό την ίδρυση Αιολικού Σταθμού παραγωγής ενέργειας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Πολύδωρος Παγώνης εξήγησε τις λεπτομέρειες της επένδυσης στο σώμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *