21/4 Συνάντηση του ΚΕΠΕΠ Σιδηροκάστρου με τον Μάικλ Δουκάκη

Στα πλαίσια της επίσκεψής του ο κ. Μάικλ Δουκάκης είχε την ευκαιρία να ακούσει και να μάθει για τις δραστηριότητες  του ΚΕ.ΠΕ.Π. Σιδηροκάστρου από τον Διοικητή του και Πρόεδρο της ΑΧΕΠΑ Σερρών κ. Τσαρτσίδη Σπύρο σε συνάντηση που έγινε την Τρίτη 17 Απριλίου 2007 στο Αμερικάνικο Προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τσαρτσίδης τον ενημέρωσε επίσης για τα προγράμματα με τους εθελοντές από τις ΗΠΑ που έχουν πραγματοποιηθεί και για το πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί τον Μάιο με Ιούνιο 2007 με 15 εθελοντές από Αριζόνα  σε συνεργασία με την παγκόσμια οργάνωση εθελοντισμού Global Volunteers και το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ .

 Στις 9 Ιουνίου θα οργανωθεί κοινή εκδήλωση με το προξενείο ΗΠΑ Θεσσαλονίκης για να τιμηθούν οι εθελοντές . Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο Πρέσβυς ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Reiss και ο Υφυπουργός Υγείας κ. Κωνσταντόπουλος.

Μετά τη συνάντηση με τον κ. Δουκάκη ο κ. Τσαρτσίδης σε συζήτηση που είχε με τον Αμερικανό Γενικό Πρόξενο κ. Braian Yee άκουσε την επιθυμία του Προξένου να επισκεφθεί επίσημα το Ν. Σερρών για γνωριμία με τις Αρχές του Νομού και του Δήμου Σερρών. Η επίσκεψη θα είναι επίσημη όπου σημειωτέον ότι ο Γενικός Πρόξενος έχει ήδη επισκεφθεί το Νομό μας στις 23-12-2006 όπου χάρισε δώρα στα περιθαλπόμενα παιδιά του ΚΕ.ΠΕ.Π. Σιδηροκάστρου και γνωρίστηκε με τα μέλη του   νεοσύστατου τμήματος ΑΧΕΠΑ Ν. Σερρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *