21/7 Η Μικτή Χορωδία Σιδηροκάστρου στην 6η Χορωδιακή Συνάντηση

Ύστερα από την ευγενική πρόσκληση της Προέδρου του Μορφωτικού – Πολιτιστικοί) Συλλόγου Νέας Περάμου Καβάλας κας Χαροΰλας Αλμπανοποΐλου, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ και ΔΗΜΟΤΤΚΙΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, με τη Μικτή Τετράφωνη Χορωδία του, θα πάρει μέρος στην 6η Χορωδιακή Συνάντηση της Νέος Περάμου, το προσεχές Σάββατο – 22 Ιουλίου 2006.

Η Χορωδιακή αυτή Συνάντηση πραγματοποιείται στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΠΕΡΑΜΕΙΛ 2006». του Δήμοι) Ελευθερών.
Προηγήθηκε η επιτυχής εμφάνιση της Μικτής Χορωδίας στο 4ο Φεστιβάλ Χορωδιών του Δήμου Σερρών, στις 23 Ιουνίου 2006, στα πλαίσια των Ελευθερίων της σερραϊκής πρωτεύουσας. Απόλυτα επιτυχής θεωρήθηκε και η εμφάνιση της Χορωδίας στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Σιδηροκάστρου, στις 24 Ιουνίου 2006, στο αμφιθέατρο της νησίδας του Κρουσοβίτη. Εξίσου επιτυχής ήταν, την ίδια ημέρα, και η εμφάνιση της Μικτής Χορωδίας Γαζώρου – Θολού του Δήμου Νέας Ζίχνης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μικτή Χορωδία Σιδηροκάστρου συμμετέχει, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στη Χορωδιακή Συνάντηση της Νέας Περάμου Καβάλας. Πέρυσι, στην 5η Χορωδιακή Συνάντηση, όπου πήρε μέρος για πρώτη φορά, η Χορωδία Σιδηροκάστρου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων, τόσο στους διοργανωτές, όσο και στους .,., 1200 φιλόμουσους, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, στην παραλία της Νέας Περάμου. Αυτός ήταν και ο λόγος, για τον οποίο ο Μορφωτικός -Πολιτιστικός Σύλλογος προσεκάλεσε τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ και ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ να συμμετάσχει, στην 6η Χορωδιακή Συνάντηση, με τη Μικτή Τετράφωνη Χορωδία του.
Η Χορωδία Σιδηροκάστρου ετοίμασε με μεράκι και θα αποδώσει τα εξής τραγούδια:
S 1) «Τζαμάϊκα»
S 2) «Που’ ναι τα χρόνια»
S 3) «Ιθάκη»
S 4) «Κάποιο δειλινό»
S 5) «Τρελλό το καλοκαίρι»
S 6) «Δρόμοι παλιοί» – σολίστ η alto κα Ελευθερία Αποστόλου
Τη διεύθυνση της Μικτής Τετράφωνης Χορωδίας έχει, όπως πάντοτε, ο καταξιωμένος μαέστρος, Σιδηροκαστρινός στην καταγωγή κ. Νικόλαος Καλαϊτζής. Την αποστολή στη Νέα ΙΙέραμο Καβάλας συνοδεύουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Σπυριδάκης, η Αντιπρόεδρος κα Ελένη Ταμπάκη, η Γεν. Γραμματέας κα Ελένη Χαραλαμπίδου, και ο Ταμίας κ. Νικόλαος Ορφανόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *