21/8 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ “ΓΑΛΑΖΙΟ” ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΑΛ.ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΚΑΙ Θ.ΜΗΛΙΔΗΣ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ

O Αλέξανδρος Χρυσάφης και o Θεόδωρος Μηλίδης, είναι τα δύο νέα πρόσωπα στο σερραϊκό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ, όπως ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (21/8) μετά την επικύρωσή του από το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι μέχρι πρότινος βουλευτές, Ευγένιος Χαϊτίδης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Κώστας Τσιπλάκης και Αναστάσιος Καρυπίδης καθώς και οι πρώην βουλευτές Αχιλλέας Καραμανλής και Κώστας Χατζηδημητρίου.
Hανακοίνωση του ψηφοδελτίου, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που μετέδωσε την Δευτέρα (20/8) το infoserres.grγια «κλείδωμα» των υποψηφιοτήτων του προέδρου του ΕΒΕΣ, Αλέξανδρου Χρυσάφη και του δικηγόρου Κώστα Χατζηδημητρίου, αλλά και για το 9ο πρόσωπο της λίστας, να την καταλαμβάνει εν ενεργεία Νομαρχιακός Σύμβουλος.
Μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση, τοπικά στελέχη του κόμματος που κατέθεσαν αίτηση υποψηφιότητας στα όργανα, Αθανάσιος Μπασδάνης, Κώστας Παρίσης, Αλέξανδρος Παρασκευιώτης, Στάθης Πανταζής και Κώστας Στάγγος, κινήθηκαν ενωτικά στις δηλώσεις του, χαρακτηρίζοντας δυνατό και νικηφόρο το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό Σερρών.

Κανένα σχόλιο δεν θέλησε να κάνει ο στρατιωτικός ε.α Χρήστος Χρηστίδης, που επίσης είχε καταθέσει φάκελο υποψηφιότητας, ο οποίος επιφυλάχθηκε να μιλήσει τις επόμενες ημέρες. Πληροφορίες πάντως φέρουν τον ίδιο, που είναι βαφτισιμιός του πρώην υπουργού Αχιλλέα Καραμανλή, να έχει ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ώστε να είναι υποψήφιος στο σερραϊκό ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *