22/3 “ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ”ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΔΚ

«Αυτοδιοικητική Κίνηση» είναι η ονομασία του κοινού ψηφοδελτίου, με το οποίο θα κατέλθουν οι δήμαρχοι που προέρχονται από το χώρο της Ν.Δ, στις εκλογές, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) ν.Σερρών, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 30/3.
Στο ψηφοδέλτιο, υποψήφιοι θα είναι δέκα εν ενεργεία δήμαρχοι, πέντε πρώην δήμαρχοι και ένας πρόεδρος κοινότητας.
Συγκεκριμένα υποψήφιοι θα είναι :

Κώστας Αστρίνης (δ.Πρώτης), Ιωάννης Βλάχος (δ.Σερρών), Χρ.Γκαντίδης (δ.Τραγίλου), Λ.Ευαγγελίδης (δ.Σκοτούσσας), Ι.Ιακωβίδης (δ.Κερκίνης), Δημήτρης Καλαϊτζίδης (δ.Βισαλτίας), Βασίλης Κετσετζής (δ.Στρυμόνα), Γιώργος Μαδεμλής (δ.Αλιστράτης), Ισαάκ ρίζος (δ.Στρυμονικού), Αθανάσιος Σπάσης (δ.Σιδηροκάστρου). Επίσης υποψήφιοι είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι : Νίκος Βλαδίκας (Δ.Σ Νιγρίτας), Αναστάσιος Γεωργιάδης (ΔΣ Ηράκλειας), Ιωάννης Μωϋσιάδης (ΔΣ Σερρών), Κώστας Σαμαρτζάς (ΔΣ Ν.Ζίχνης), Θεόδωρος Ταλιουριδης (ΔΣ Πετριτσίου) και ο πρόεδρος της κοινότητας Προμαχώνα, Σάββας Καραβασιλείου.
Μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση (21/3), ο δήμαρχος Στρυμονικού, Ισαάκ Ρίζος, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία του συνδυασμού στην εκλογική μάχη. Ο ίδιος τόνισε, πως από τη στιγμή που απέτυχε η προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ενιαίου ψηφοδελτίου, από δημάρχους όλων των πολιτικών χώρων, οι συγκεκριμένοι δήμαρχοι, προσανατολίστηκαν ένα κομματικό ψηφοδέλτιο
Για το πενταμελές Εποπτικό Συμβούλιοπροτάθηκανο δήμαρχος Λευκώνα Θεόδωρος Γεωργιάδης, ο δήμαρχος Ροδολίβους Χάρης Κατσάρας, και ο Δημοτικός Σύμβουλος Πετριτσίου Χρήστος Παπάς .
Εκτός ψηφοδελτίου έμειναν ο δήμαρχος Σκουτάρεως Παναγιώτης Τατούδης και η Δήμαρχος Νιγρίτας Αγγελική Μήκα.

Το νέο Δ.Σ της ΤΕΔΚ θα αποτελείται από 13 άτομα, εκ των οποίων οκτώ δήμαρχοι καιπέντε Δημοτικοί Σύμβουλοι ή προέδρους κοινοτήτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *