22/3 Υπερδιπλασιασμός του χρόνου λειτουργίας της Δ/νσης Συγκοινωνιών

Σε εφαρμογή έχει τεθεί το νέο ωράριο λειτουργίας της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών και Επικοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών. Ουσιαστικά, υπερδιπλασιάζεται ο χρόνος λειτουργίας της υπηρεσίας για την εξυπηρέτηση των πολιτών, από τις 12 (δώδεκα) στις 27 (είκοσι επτά) ώρες την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, από την περασμένη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2007, η Διεύθυνση δέχεται τους πολίτες καθημερινά, από τις 8:30 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ., με εξαίρεση την Τετάρτη, ημέρα εξετάσεων, κατά την οποία η υπηρεσία προς το κοινό λειτουργεί από τις 10:00 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Σε δήλωσή του, ο Νομάρχης Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης επισήμανε ότι η απόφαση διεύρυνσης του ωραρίου που υπερδιπλασιάζει τον χρόνο λειτουργίας για την εξυπηρέτηση των πολιτών, ελήφθη από τη Νομαρχιακή Αρχή, κατόπιν συνεργασίας με τον διευθυντή και τους υπαλλήλους, πάντα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τον πολίτη.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης για τη διάθεση που επιδεικνύουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών, επιμηκύνοντας τον χρόνο εργασίας τους προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα, ο Αντινομάρχης Υποδομών και Παραγωγικότητας κ. Ευάγγελος Καλαθάς και ο διευθυντής Συγκοινωνιών και Επικοινωνιών κ. Αλέξανδρος Γούλιας αναφέρθηκαν στην αλλαγή του ωραρίου και τον στόχο που εξυπηρετεί.

Μεταξύ άλλων, ανακοινώθηκε ότι με το νέο ωράριο λειτουργίας της υπηρεσίας:

         όλες οι άδειες κυκλοφορίας των Ι.Χ. αυτοκινήτων εκδίδονται αυθημερόν

         οι άδειες κυκλοφορίας των φορτηγών και τα διπλώματα οδήγησης εκδίδονται την επόμενη,

         για όλες τις αναθεωρήσεις αδειών οδήγησης απαιτείται χρόνος περίπου 5 (πέντε) ημερών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *