23/10 Νέος Νομάρχης ο Στέφανος Φωτιάδης του ΠΑΣΟΚ

Νέο πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται στο Νομό Σερρών μετά την νίκη στις νομαρχιακές εκλογές του εκλεκτού του ΠΑΣΟΚ, Στέφανου Φωτιάδη με 52,75% έναντι 47,25% του κ. Παπαπαναγιώτου.

Έκδηλη ήταν χθες βράδυ η απογοήτευση στο εκλογικό κέντρο του κ. Παπαπαναγιώτου και "πριν αλλέκτωρ λαλήσει τρις" πολλοί άνθρωποι, ακόμη και από το συνδυασμό του, με προφητική διάθεση (εκ των υστέρων), μίλησαν για τα μειονεκτήματα της επιλογής της Ν.Δ. για το Νομό Σερρών, ξεχνώντας ότι η επιλογή αυτή έγινε εδώ και τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, γνωστός υπ. Νομαρχιακός Σύμβουλος δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό "ΔΙΚΤΥΟ", ότι νεοδημοκράτες βουλευτές τον πλησίασαν και του πρότειναν να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Νομάρχης έχοντας τη στήριξή τους!!! Πάντως ο ίδιος ο νυν Νομάρχης συνειδητοποιώντας νωρίς ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν υπέρ του, με δήλωσή του συνεχάρη τον κ. Φωτιάδη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Πολλά και μεγάλα τα ερωτήματα για την ήττα του κ. Παπαπαναγιώτου και θα πρέπει να απαντηθούν σύντομα και ξεκάθαρα από τα αρμόδια όργανα.

Την ίδια στιγμή πανηγυρισμοί για τη νίκη στο εκλογικό κέντρο του Στέφανου Φωτιάδη, ο οποίος πέτυχε το ακατόρθωτο: Να βάψει το Νομό Σερρών, την ιστορική έδρα της οικογένειας Καραμανλή, πράσινο ( αυτό που φοβόταν οι αντίπαλοί του ) τη στιγμή που η κυβέρνηση προέρχεται από τη Ν.Δ.. Ο ίδιος βέβαια, (προς τιμήν του) αρνήθηκε τους χρωματισμούς και δήλωσε ότι θα είναι Νομάρχης πέρα από τα κόμματα. Έκανε δε και την πρώτη του (ανεπίσημη) επίσκεψη στο Νομαρχιακό μέγαρο όπου τον συνόδεψε πλήθος κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *