24/10 Το BIG! Οutlet Center εγκαινιάζει τη νέα του ιστοσελίδα..

Η ΠΡΟΜΑΧΩΝ Α.Ε., κύριος μέτοχος της οποίας είναι η Εταιρεία GENNET A.E., μετά την ανανέωση της Εταιρικής της ταυτότητας με την αλλαγή της επωνυμίας του Εκπτωτικού Εμπορικού της Κέντρου σε BIG! Outlet Center, εγκαινιάζει τη νέα της ιστοσελίδα, που στόχο έχει να ταξιδέψει το καταναλωτικό κοινό στον μαγικό κόσμο των μεγάλων ευκαιριών και της ατελείωτης διασκέδασης.

Οι επισκέπτες του BIG, στη νέα ιστοσελίδα του Κέντρου www.bigcenter.gr, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το μεγαλύτερο Εκπτωτικό Εμπορικό Κέντρο των Βαλκανίων που φιλοξενεί ήδη στις εγκαταστάσεις του 39 Καταστήματα, με αυθεντικά επώνυμα είδη, σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Παράλληλα, μέσα από τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας της ΠΡΟΜΑΧΩΝ που αποτελεί ένα ευέλικτο εργαλείο ενημέρωσης και αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ των επισκεπτών και του Κέντρου, το κοινό μπορεί να πληροφορηθεί για τις μοναδικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του και σχεδιάζονται με γνώμονα την ανάγκη των καταναλωτών για πρωτότυπες αγοραστικές εμπειρίες γεμάτες διασκέδαση. Την βασική ιδέα δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου προορισμού για τον καταναλωτή, ενισχύει το γεγονός ότι πρόσφατα στην μεγάλη «οικογένεια» του BIG! Outlet Center προστέθηκαν ακόμη δύο σημαντικά μέλη: Το γνωστό εστιατόριο ΚΟΤΟΦΙΝΟ που παρά την πρόσφατη λειτουργία του έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές και το BIG Cafe που το υψηλής αισθητικής και μοντέρνο περιβάλλον του αποτελεί ήδη το ιδανικό «στέκι» συνάντησης για όλους. Ο επισκέπτης της νέας ιστοσελίδας του BIG μπορεί να πληροφορηθεί αναλυτικά για το εύρος των δραστηριοτήτων του Κέντρου, να εγγραφεί και να αποτελέσει βασικό συνεργάτη της Εταιρείας και να έχει άμεση πρόσβαση στα στελέχη της προκειμένου να λάβει άμεσα αναλυτική πληροφόρηση στον τομέα ενδιαφέροντός του.

Την δημιουργία της νέας ιστοσελίδας της ΠΡΟΜΑΧΩΝ Α.Ε. επιμελήθηκε η Εταιρεία AMAZE και η υλοποίησή της εντάσσεται στα πλαίσια του επικοινωνιακού πλάνου που καταρτίστηκε με βάση την ανάγκη της Εταιρείας να πληροφορήσει το κοινό για την συνεχή ανανέωση και επέκταση των δραστηριοτήτων της. Η δυναμική εξέλιξη της Εταιρείας οφείλεται στις αμοιβαία επωφελείς σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους συνεργάτες της και στον πελατοκεντρικό χαρακτήρα των ενεργειών της.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την κα Ελίνα Κωνσταντίνου στο τηλ.: 210-7458464.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *