24/4 Η τροχαία προειδοποιεί

– Στους οδηγούς δικύκλων απαγορεύεται η χρήση εν κινήσει ακουστικών που έχουν συνδεθεί με φορητά ραδιόφωνα, μαγνητόφωνα και άλλες παρεμφερείς ηχητικές συσκευές καθώς και κινητού τηλεφώνου το οποίο δεν είναι τοποθετημένο σε ειδική θέση για ανοιχτή ακρόαση, ώστε να εξασφαλίζεται η προσήλωση και η ελευθερία κινήσεων των οδηγών κατά την οδήγηση. Παράβαση άρθρου 13 παρ. 2′ & άρθρο 40 παρ. 1 περίπτωση οτ’& ζ"   Κ.Ο.Κ.

– Επίσης με συμβατικά αυτ/τα που κυκλοφορούν στο οδικό δίκτυο περιφερείας μας ελέγχονται οι οδηγοί που προειδοποιούν με τα φώτα τους τα αντιθέτως ερχόμενα αυτ/τα, εφαρμόζοντας το άρθρο 45 του ΚΟΚ, περί παρεμβολής δυσχερειών στο έργο των Αστυνομικών. Η παράβαση αυτή τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός (1) έτους και με αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδηγού για ένα (1) μήνα.

Την 20:45 ώρα της 22-04-2007, στον Προμαχώνα Σερρών, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, ηλικίας 56 ετών, προερχόμενος από Βουλγαρία, για κατοχή και μεταφορά ενός (1) μαχαιριού (ειδικού τύπου επιβίωσης-επιχειρήσεων) με αμφίδρομη λάμα μήκους 17 εκατ. και συνολικού μήκους 27 εκατ.

Σε βάρος του παραπάνω συλληφθέντα σχηματίσθηκε   δικογραφία και   θα παραπεμφθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *