25/2 Στο επίκεντρο ο ιαματικός τουρισμός

Το νέο νομοσχέδιο για τον ιαματικό τουρισμό που αναμένεται κατατεθεί από το υπουργείο Πολιτισμού και τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λουτροπόλεις, συζήτησε η αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στα λουτρά του Σιδηρόκαστρου.

Στη συζήτηση που είχαν ο πρόεδρος του συλλόγου Ανέστης Αναστασιάδης με τον διευθυντή των λουτρών Σιδηροκάστρου Ηλία Σαχπατσίδη, μίλησαν για τα φλέγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο ιαματικός τουρισμός, όπως το ιδιοκτησιακό καθεστώς, αλλά και νόμιμες άδειες λειτουργίας των λουτροπόλεων.
Ακόμα, το Δ.Σ. του συλλόγου επισκέφθηκε και τα λουτρά του Αγκίστρου, που βρίσκονται και αυτά στο νέο δήμο Σιντικής του νομού Σερρών, όπως και του Σιδηροκάστρου. Τα λουτρά του Αγκίστρου, που λειτουργούν ως εταιρεία Λαϊκής Βάσης, όπου μέτοχοι είναι οι κάτοικοι του Αγκίστρου, έχουν λύσει το πρόβλημα της ανεργίας στην περιοχή. Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του συλλόγου λουτροπόλεων, Ανέστης Αναστασιάδης με τους παράγοντες της λουτρόπολης, τους ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του συλλόγου, ζητώντας παράλληλα τη στενότερη συνεργασία των δύο πλευρών.
Πηγή : spnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *