26/10 Υποψήφια Νομάρχη τη Λίνα Κλείτου “βλέπει” το ΈΘΝΟΣ

Τη γνωστή δημοσιογράφο Λίνα Κλείτου, κόρη του πρώην βουλευτή και υπουργού Νίκου Κλείτου, «βλέπει» ως επόμενη υποψήφια νομάρχη, από το χώρο της Ν.Δ, η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» (25/10).


Το σχόλιο της εφημερίδας, στη στήλη «ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ» αναφέρεται στην απώλεια του «γαλάζιου» νομού Σερρών, με τη συντριπτική νίκη του υποψηφίου νομάρχη, που στήριξε το ΠΑΣΟΚ, Στέφανου Φωτιάδη, και τις ευθύνες του πρωην υπουργού Αχιλλέα Καραμανλή.
Γράφει συγκεκριμένα το δημοσίευμα : «
Ακόμα «το φυσάνε» στη Pηγίλλης, αλλά, όπως φαίνεται, η απρόσμενη απώλεια της νομαρχίας Σερρών «δεν κρυώνει» με τίποτα… Πληροφοριοδότες της στήλης, πάντως, επιμένουν ότι στελέχη που έβλεπαν το εκλογικό κακό με δρασκελιές να πλησιάζει, έκρουαν εγκαίρως τον κώδωνα του κινδύνου, προειδοποιώντας ότι ο υποψήφιος K. Παπαπαναγιώτου οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια το κόμμα στην καταστροφή. Εκλεκτός του Αχιλλέα Kαραμανλή ο επίδοξος νομάρχης, έβαζε υποψηφιότητα για βουλευτής από το 1974 μέχρι το 1996, αλλά κάποια κακή μοίρα του έκλεινε διαρκώς την πόρτα. H νέα αποτυχία του δημιουργεί την ανάγκη αναζήτησης, από τώρα, ενός νέου προσώπου, ικανού να «ξαναπάρει το κάστρο»… Σύμφωνα μάλιστα με όλες τις μέχρι στιγμής ενδείξεις, η Λίνα Kλείτου, κόρη του παλαιού υπουργού, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι αυτή το πρόσωπο που θα διεκδικήσει την επαναφορά της νομαρχίας στα πατρώα «γαλάζια» εδάφη, το… 2010».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *