26/5 Απόστολος Καρύδας για ”ενωτική” πρόταση ΠΑΣΟΚ στο Σιδηρόκαστρο

Βέβαιος πως θα εμφανιστεί «ενωτική» λύση, από το χώρο του ΠΑΣΟΚ στο Σιδηρόκαστρο, δήλωσε ο πρώην δήμαρχος της πόλης Απόστολος Καρύδας, ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.


Μιλώντας στην εφημερίδα «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ» (25/5) ο επί δώδεκα χρόνια δήμαρχος Σιδηροκάστρου, άσκησε έντονη κριτική στη σημερινή δημοτική αρχή, του Αθανάσιου Σπάση. «Εκτιμώ ότι πρέπει να κάνουμε κάτι στο Σιδηρόκαστρο, καινούργιο. Η σημερινή δημοτική αρχή δοκιμασθείσα στην πράξη, κατά την ταπεινή μου κρίση και από την εμπειρία μου, βαθμολογείται κάτω από τη βάση. Πρέπει να δημιουργηθεί ένα σχήμα το οποίο θα φέρει την αλλαγή στη δημοτική αρχή και άρα το ξεκίνημα της προόδου που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο δήμο Σιδηροκάστρου. Σ’ αυτή την προσπάθεια είμαι και θα είμαι παρών υπό οποιαδήποτε ιδιότητα» δήλωσε συγκεκριμένα ο Απόστολος Καρύδας.

Ο ίδιος εμφανίστηκε έτοιμος να συζητήσει ακόμη και με τον Μιχάλη Δοδακόπουλο, προκειμένου να βρεθεί μια λύση, που θα ενώνει και δεν θα διχάζει το ΠΑΣΟΚ Σιδηροκάστρου. «Πιστεύω ότι σ’ αυτή την προσπάθεια μπορεί να είναι πολλοί παρόντες και ο πρώην δήμαρχος, Μιχάλης Δοδακόπουλος γιατί όλοι μας σε συζητήσεις που κάνουμε καταγράφουμε και συνειδητοποιούμε ότι δεν πάει άλλο. Πρέπει να συνεχισθούν κάποια πράγματα που ξεκίνησαν παλαιότερα και πρέπει να πάμε καλύτερα σ’ αυτή την ακριτική πόλη. Νομίζω ότι μπορεί να είναι και αυτός παρών» τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εφημερίδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *