26/9 Η κινητή μονάδα γυναικολογικού καρκίνου στο Σιδηρόκαστρο

Aπό τηΔευτέρα 28 του τρέχοντος μηνός Σεπτεμβρίου  και για μια εβδομάδα έωςκαι τις 2/10 Παρασκευή του μηνός Οκτωβρίου η νέα κινητή  υπερσύγχρονημονάδα γυναικολογικού καρκίνου του γενικού νοσοκομείου Σερρών θαβρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κέντρου υγείας του δήμου Ηράκλειας.

Επίσηςτην επόμενη εβδομάδα  και από τις 5/10  του ιδίου μηνός Δευτέρα η ενλόγω κινητή μονάδα θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κέντρου υγείαςΣιδηροκάστρου.
Επιδίωξητης κίνησης αυτής η πρόληψη και γνωστοποίηση τυχόν προβλημάτων στιςγυναίκες των Δήμων Ηράκλειος και Σιδηροκάστρου με μαστογραφίες και τεστπαπανικολάου
Στηνκινητή μονάδα γυναικολογικού καρκίνου θα προσφέρουν τις εξειδικευμένεςτους υπηρεσίες ,ο διευθυντής του αξονικού μαστογράφου κ ΣτυλιανόςΜουστάκας ,ο γυναικολόγος μαιευτήρας Δαμιανός Υφαντιδης και η κυρίαΜαυρουδάκη Αναστασία  τεχνολόγος–ραδιολόγος .

Ηδιοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών  και η διεύθυνση ΙατρικήςΥπηρεσίας θεωρούν σημαντικό επίτευγμα την κινητοποίηση και προσφοράεξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας μέσω της υπερσύγχρονης γυναικολογικήςμονάδας καρκίνου του γενικού νοσοκομείου Σερρών και ζητούν και εσείς ναγίνετε κοινωνοί της προσπάθειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *