27/11 Σώος 25χρονος κυνηγός που εγκλωβίστηκε σε χαράδρα

Την ώρα που η κοινή γνώμη σοκαρισμένη παρακολουθεί τις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας των πέντε νεαρών κυνηγών, στα Καλύβια Αγρινίου, στο παραπέντε αποφεύχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (26/11), άλλη μία τραγωδία, με πρωταγωνιστή 25χρονο κυνηγό, που εγκλωβίστηκε σε απόκρημνη πλαγιά του όρους Άγκίστρου, στη θέση Κάλη, πάνω από το Αχλαδοχώρι.Όλα ξεκίνησαν στις 11.00 το πρωί. όταν ο νεαρός κυνηγός, απομακρύνθηκε από την παρέα του, συνολικά τρεις νεαροί από την Θεσσαλονίκη, για να στήσει καρτέρι σε πετροπέρδικες. Χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε εγκλωβισμένος σε δύσβατο σημείο, σε απόκρημνο γκρεμό, κάτω ακριβώς από το παροπλισμένο φυλάκιο της Κάλης.  
«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Κατέβηκα το γκρεμό και γλίστρησα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστώ. Δεν μπορούσα να προχωρήσω ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω» δήλωσε στο infoserres.gr ο 25χρονος, Θεόδωρος Ιωσηφίδης, που αμέσως ειδοποίησε τους φίλους του, που γρήγορα έφθασαν στο σημείο, για να τον βοηθήσουν.
Οι ίδιοι ενημέρωσαν μέσω κινητού τηλεφώνου και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σιδηροκάστρου, που απέστειλε άνδρες στο δύσβατο σημείο, ώστε να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό του νεαρού κυνηγού.

«Ειδοποιήσαμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, γιατί δεν είχαμε τα μέσα να ανεβάσουμε τον φίλο μας από το γκρεμό» δήλωσε ο Γιώργος Δούμας, επίσης κυνηγός, που τόνισε το δύσβατο και επικίνδυνο του σημείου. «Μια λάθος κίνηση θα μπορούσε να αποβεί μοιραία» κατέληξε ο ίδιος.
Ο 25χρονος παρέμεινε εγκλωβισμένος στο γκρεμό, για παραπάνω από τέσσερις ώρες, με την περιπέτεια του, να έχει ευτυχώς αίσιο τέλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *