27/4 Δυσαρέσκεια Ιερώνυμου (και) για Μακάριο λόγω … “Αλληλεγγύης”

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τα μέλη του Δ.Σ της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη», για το θέμα της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη δοκιμαζόμενη Παλαιστίνη, που σαπίζει στις αποθήκες.

Ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ είναι και ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος, o oποίος (μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ) χαρακτήρισε υπερβολικό το δημοσίευμα, με τίτλο : «Άρχισαν οι «φαγωμάρες» μεταξύ των συνεργατών του Ιερώνυμου», αν και πληροφορίες αναφέρουν πως θα βρεθεί την Δευτέρα (27/4) στην Αθήνα, για το συγκεκριμένο θέμα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μέχρι πρότινος υπεύθυνη για τον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας στην «Αλληλεγγύη», Τίνα Στάϊκου, με επείγουσα επιστολή της προς τα μέλη της ΜΚΟ (μητροπολίτες Ηλείας και Σιδηροκάστρου),ζήτησε να ελεγθεί κατά πόσο αυτά τα τρόφιμα που βρίσκονται στοιβαγμέναεπί πολλούς μήνες στις αποθήκες της οργάνωσης, μπορούν να διατεθούν σεανθρωπιστικές αποστολές. Το θέμα σίγουρα θα έχει και συνέχεια.
Οαρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, θεωρεί πρόκληση να στοιβάζεται στις αποθήκεςανθρωπιστική βοήθεια, και να σαπίζει, την ίδια ώρα που οι ανάγκεςαυξάνονται συνεχώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *