27/8 Φθορές σε μηχανήματα και οχήματα του δήμου Πετριτσίου

Συνεχίζονται οι έρευνες του Α.Τ Σιδηροκάστρου, για τον εντοπισμό των δραστών που τα ξημερώματα της Τρίτης (25/8) προκάλεσαν φθορές σε μηχανήματα και οχήματα του δήμου Πετριτσίου, καθώς και στους προβολείς του δημοτικού καταστήματος.

Οι άγνωστοι δράστες προκάλεσαν μεγάλες ζημίες σε γκρέιντερ και φορτηγά του δήμου, πετώντας μεγάλες πέτρες και θρυμματίζοντας τα τζάμια
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, διερευνάται αν το συγκεκριμένο συμβάν σχετίζεται με πρόσφατα περιστατικά πρόκλησης φθορών, στα τζάμια των παραθύρων του Γυμνασίου Νέου Πετριτσίου.
Το περιστατικό καταδίκασε ο δήμαρχος Πετριτσίου Βαγγέλης Παπάζογλου, που έκανε λόγο για «πρωτόγνωρο περιστατικό». Δήλωσε ο ίδιος συγκεκριμένα : «Θέλω να καταδικάσω το γεγονός κι όχι μόνο με λεκτικό τρόπο. Όλοι αυτοί οι οποίοι βλέπουν τη δημοτική περιουσία και βγάζουν τη μανία τους, το μίσος τους ή οτιδήποτε άλλο πρόβλημα έχουν, θα μας βρουν αντιμέτωπους» επεσήμανε ο δήμαρχος Πετριτσίου, ενώ και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θεόδωρος Ταλιουρίδης, καταδίκασε το γεγονός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *