28/10 Τους πήγαν όλα στραβά…

Όλα τα είχαν προβλέψει οι  επτά διαρρήκτες, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι, που είχαν βάλει στο μάτι ένα εργοστάσιο κεραμοποιίας στην Σκοτούσσα, εκτός από τον παράγοντα «τύχη». Και, όπως φαίνεται, η… αρμόδια θεά τους είχε  γυρίσει για τα καλά την πλάτη.

Οι δράστες, που είναι ηλικίας 15, 17, 18, 18, 22, 28 και 46 χρόνων έκλεψαν ένα φορτηγάκι με το οποίο έφτασαν στο εργοστάσιο ενός 44χρονου, το διέρρηξαν προκαλώντας ζημιές ύψους 15.000 ευρώ και έκλεψαν έναν υπολογιστή και εργαλεία αξίας 100.000 ευρώ, τα οποία φόρτωσαν στο κλεμμένο όχημα. Όταν, όμως, προσπάθησαν να φύγουν, το φορτηγάκι βγήκε από τον δρόμο και έπεσε σε ένα χαντάκι.
Στην αποτυχημένη προσπάθειά τους να το απεγκλωβίσουν, του προκάλεσαν ζημιές. Όταν είδαν ότι δεν τα κατάφερναν, πήγαν με τα πόδια στον οικισμό της Σκοτούσσας και έκλεψαν άλλο ένα αυτοκίνητο με το οποίο προσπάθησαν να το ρυμουλκήσουν, χωρίς και πάλι να τα καταφέρουν, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ακόμη περισσότερες ζημιές που έφτασαν σε ύψος τα 6.000 ευρώ.
Τότε, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το φορτηγό και τα κλοπιμαία, πήραν όμως το… ράδιο-cd, όπως και από το δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο παράτησαν τρακαρισμένο με ζημιές ύψους 3.000 ευρώ μέσα στον οικισμό του Γεφυρουδίου.
Η φασαρία που έκαναν σε  όλη αυτή τη διαδικασία ξύπνησε τους κατοίκους που ειδοποίησαν την αστυνομία και, λίγο αργότερα, συνελήφθησαν ο 15χρονος, ο 46χρονος και ο 28χρονος οι οποίοι ομολόγησαν την διάρρηξη και τις κλοπές των οχημάτων που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, όπως και τα κλοπιμαία από το εργοστάσιο. Οι άλλοι τέσσερις συνεργοί τους αναζητούνται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *