29/7 «Φλέρτ» Παναγιώτη Ψωμιάδη με Αθανάσιο Αραμπατζή

Τη θέση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Σερρών,  πρότεινε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στον εκδότη Αθανάσιο Αραμπατζή, στη διάρκεια παρέμβασης του στην εκπομπή «ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» το βράδυ της Δευτέρας (26/7).

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, δήλωσε πως εάν πραγματοποιούνταν σήμερα  σφυγμομέτρηση στις Σέρρες, για το πρόσωπο που θα καταλάμβανε τη θέση του αντιπερειφερειάρχη, ο Αθανάσιος Αραμπατζής θα αναδεικνυόταν πρώτος.

Σχολιάζοντας στο infoserres.gr την πρόταση Ψωμιάδη, τοπικοί βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ, υπογράμμιζαν με νόημα πως οι αντιπεριφερειάρχες θα επιλεγούν από το κόμμα και όχι από τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
"Υπάρχει περίπτωση η Ν.Δ να τοποθετήσει αντιπεριφερειάρχη στις Σέρρες έναν εκδότη που το 2006 πρωτοστάτησε στο να "πρασινίσει" η νομαρχία Σερρών από τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει και τυγχάνει να είναι πεθερός υπουργού της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ" ήταν το σχόλιο μέλους της ΝΟΔΕ στο infoserres.gr, που συμπλήρωσε : "προφανώς ο κ.Ψωμιάδης επιδιώκει τη στήριξη των μέσων του κ.Αραμπατζή και για αυτό τον "χαϊδεύει" μέσα απο την εκπομπή του".

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *