3/10 “ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ” ΛΕΕΙ Ο Κ.ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Για «πηλοφόρι» και «λάσπη» έκανε λόγο την Δευτέρα (2/10) ο νομάρχης Σερρών, και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Παπαπαναγιώτου, αναφερόμενος στη δημοσκόπηση που δημοσίευσε την Παρασκευή (30/9) η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ»


Μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Κώστας Παπαπαναγιώτου υποστήριξε πως πρόκειται για μια μεθοδευμένη κίνηση με τελείως αναξιόπιστα αποτελέσματα : «Δεν έχουμε απλώς, έχουμε πλήρως ενδείξεις περί της αναξιοπιστίας, από το χρονικό σημείο και από τον τρόπο που βγήκε στο αέρα η συγκεκριμένη δημοσκόπηση».
Σύμφωνα με την έρευνα της «ANALYSIS CENTER», ο υποψήφιος νομάρχης του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Φωτιάδης, προηγείται με ποσοστό 25,3%, ακολουθεί ο Απόστολος Μυτιληναίος με 24,7 % και στην τρίτη θέση φέρει τον νομάρχη Σερρών, Κώστα Παπαπαναγιώτου, που έχει τη στήριξη της Ν.Δ, με ποσοστό 24,5%.
Την Παρασκευή, μιλώντας στον Δίαυλο Ροδολίβους, ο γιος του νομάρχη Σερρών, Κάσσανδρος Παπαπαναγιώτου, έκανε λόγο για ύπαρξη δημοσκόπησης της ίδιας εταιρίας, που δίνει εντελώς διαφορετικά ποσοστά, για τον επίσημο υποψήφιο της Ν.Δ. Λίγο αργότερα, ο διευθυντής της «ANALYSIS CENTER», Γιώργος Καπετάνιος, διέψευσε τους ισχυρισμούς του Κάσσανδρου Παπαπαναγιώτου, ως ασύστολα ψεύδη, λέγοντας πως η δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρία του για λογαριασμό του νομάρχη Σερρών, έχει σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα, με την έρευνα που δημοσιοποίησε το «Ελεύθερο Βήμα».
Ο ίδιος ζήτησε από τον συνδυασμό του Κώστα Παπαπαναγιώτου, να του δώσουν το δικαίωμα  να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα της έρευνας, που η εταιρία του διενήργησε πριν από μερικές ημέρες για λογαριασμό τους, κάτι βέβαια που δεν έγινε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *