3/11 ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Νέες συλλήψεις στον Προμαχώνα, για κατοχή και εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα έξι άτομα, πέντε άντρες και μία γυναίκα, όλοι τους ημεδαποί, συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της κατοχής και της εισαγωγής ναρκωτικών από τη Βουλγαρία στη χώρα.
Συ
γκεκριμένα οι αστυνομικοί συνέλαβαν μια 41χρονη κι έναν 35χρονο, διότι, επιστρέφοντας από τη Βουλγαρία, η πρώτη είχε κρύψει στα γεννητικά της όργανα 31,8 γραμμάρια ηρωίνης και, όπως παραδέχτηκαν, η ίδια αλλά και ο 35χρονος, την είχαν αγοράσει για λογαριασμό ενός 45χρονου, που συνελήφθη επίσης.Οι συλλήψεις όμως συνεχίστηκαν στον Προμαχώνα. Τρία άτομα, που προσπάθησαν να περάσουν παράνομα στο εσωτερικό 53 γραμμάρια ηρωίνης, συνελήφθησαν μετά από έλεγχο.
Οι τρεις τους, ηλικίας 54, 43 και 29 χρόνων, είχαν μεταβεί στη γειτονική χώρα με το αυτοκίνητο του 54χρονου, ενώ οι άλλοι δύο είχαν κρύψει τα ναρκωτικά στο σώμα τους, και επιχείρησαν να επιστρέψουν πεζή.
Τοάνοιγμα των συνόρων με τη γειτονική Βουλγαρία, έχει αυξήσει θεαματικάτις συλλήψεις ημεδαπών που μεταβαίνουν στη γειτονική χώρα, για ναπρομηθευτούν τις απαγορευμένες ουσίες.
Μιλώντας στην εφημερίδα «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών, Ταξίαρχος Νικόλαος Ρίζος, τόνισε : «Έχουμεαύξηση των περιστατικών εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών από τη Βουλγαρία.Άλλοι επιχειρούν να τα φέρνουν, άλλοι μπαίνουν μέσα μόνο για χρήση.Δυστυχώς είναι ένα φαινόμενο που το αντιμετωπίζουμε και μας απασχολεί» .

Το άνοιγμα των συνόρων και η εύκολη πρόσβαση σε φτηνά ναρκωτικά, δημιούργησαν αύξηση του ναρκω… τουρισμού προς Βουλγαρία.
Το τελευταίο δεκάμηνο, συνελήφθησαν από Αστυνομικούς των Σερρών, 83 άτομαμε παντός είδους ναρκωτικές ουσίες, που αγόρασαν από την Βουλγαρία. μετα στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, οι ναρκωτουρίστες είναινέοι μέχρι 30 ετών, στην πλειοψηφία τους ιδιωτικοί υπάλληλοι από τους νομούς Σερρών, Κιλκίς, Ξάνθης, Δράμας και Καβάλας που έχουν ξαναπασχολήσει τις αρχές για τέτοια θέματα.
Οι  ουσίες που φέρνουν είναι κυρίως ηρωίνη και κάνναβις, ενώ σημαντικές είναι και οι ποσότητες χαπιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *