3/2 ΒΥΡΩΝΕΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ 0-5

Νικη με 0-5 και σβηστές τις μηχανές για τον ΕΘΝΙΚΟ στη Βυρώνεια (0-4 ημίχρονο), σε ένα παιχνίδι που δεν προσφέρετε για κριτική λόγω τις μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας των δύο αντιπάλων. Τα γκολ για τον ΕΘΝΙΚΟ απο τους : ΔΗΜΗΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟ στο 14′ και στο 29′, ΚΑΡΑΤΖΑ στο 20′, ΔΕΡΜΕΝΤΖΗ στο 34′ και ΙΩΑΝΝΙΔΗ στο 66′.

 ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ :

14′    ΓΚΟΛ! Ο ΔΕΡΜΕΝΤΖΗΣ βγαίνει ωραία απο τα πλάγια και κάνει την παράλληλη μπαλιά στον ΔΗΜΗΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟ ο οποίος με πλασέ απο το ύψος του πέναλντι ανοίγει το σκορ.

20    ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ απο τον ΡΟΥΜΠΟ με τον ΚΑΡΑΤΖΑ με πλασέ απο την μικρή περιοχή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

29′    ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ απο τον ΔΕΝΤΣΑ με τον ΔΗΜΗΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟ με κεφαλιά απο την μικρή περιοχή να διπλασιάζει τα τέρματα του.

34′    ΓΚΟΛ! Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ μπαίνει στην περιοχή, σπάει για τον ΔΗΜΗΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει ασταθώς και τον ΔΕΡΜΕΝΤΖΗ με προβολή να κάνει το 0-4!

44′    Αλλαγή. Εντός ο Σεφέρογλου, εκτός ο Δημητρανόπουλος.

46′    Αλλαγή. Εντός ο Σαχπατζιδης Δ., εκτός ο Ρούμπος.    

55′    Αλλαγή. Εντός ο Χουρουζίδης, εκτός ο Δερμεντζής. 

66′    ΓΚΟΛ! Τρομερή τρίπλα με τακουνάκι του ΔΕΝΤΣΑ και κάθετη στον ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗ ΑΓΓΕΛΟ ο οποίος εξίσου ωραία την σπάει στον ΙΩΑΝΝΙΔΗ που με πλασέ απο την μικρή περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα! 
           ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ : (ΓΑΔΟΣ ΝΙΚΟΣ), ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΚΟΤΟΥΛΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΣΤΟ’Ι’ΚΟΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΣ, ΔΕΝΤΣΑΣ, ΡΟΥΜΠΟΣ (46′ ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ Δ.), ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ Α., ΔΗΜΗΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (44′ ΣΕΦΕΡΟΓΛΟΥ), ΔΕΡΜΕΝΤΖΗΣ (55′ ΧΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *