30/11 Προτιμούν την Βουλγαρία!

Πήλιο, Καρπενήσι, Καστοριά, Γιάννενα, Ήπειρος, είναι κάποιοι από τους ιδανικούς προορισμούς για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και όλα τα χρόνια έρχονται πρώτοι στις προτιμήσεις. Το χιόνι, η ομορφιά της φύσης, τα μοναδικά σε ομορφιά ηλιοβασιλέματα, έχουν μια μαγεία εκεί, όπου το γιορτινό πνεύμα είναι διάχυτο.

Κι όμως, τα τελευταία χρόνια οι Σερραίοι και γενικότερα οι Έλληνες έχουν στρέψει την πλάτη τους σ’ αυτούς τους προορισμούς, όχι γιατί δεν τους αρέσει η χώρα μας, αλλά γιατί βρήκαν οικονομικότερα μέρη για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Και το όνομα αυτών ; Βίτοσα, Μπόροβιτς και Μπάνσκο. Ναι, η γείτονα Βουλγαρία έχει γίνει «παράδεισος» και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

«Όντως είναι πιο φθηνά. Ας σκεφθείτε όμως και την ποιότητα παροχής υπηρεσιών αυτών των χιονοδρομικών κέντρων, τα οποία πρέπει να πούμε ότι είναι οργανωμένα. Από κει και πέρα είναι εντελώς διαφορετικός ο τρόπος ζωής των βουλγάρων σε σχέση με τους Έλληνες. Εμείς, δε μπορούμε να γυρίσουμε πίσω. Το βιοτικό επίπεδο ενός μέσου βούλγαρου είναι πάρα πολύ χαμηλό σε σύγκριση με του μέσου έλλήνα. Δε μπορούμε να συγκρίνουμε πράγματα ανόμοια. Η διαφορά τιμής θα υπάρχει μέχρι το 2007, που θα μπει και η Βουλγαρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε στον «Α» ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού πρακτορείου.

Τα σερραϊκά πρακτορεία ταξιδιών για να κόψουν το …ρεύμα προς τη Βουλγαρία, δελεάζουν τους Σερραίους με φθηνά πακέτα. «Η Ελλάδα έχει πάρα πολύ καλούς προορισμούς. Μπορούν να επισκεφθούν στην Ελλάδα και όχι μόνο με πολύ χαμηλές τιμές και με πάρα πού υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, κλάσης ανώτερη από τη Βουλγαρία. Μπορούν να προτιμήσουν πακέτα στο εξωτερικό, που οι τιμές τους είναι όντως ενδιαφέρουσες. Είναι πάρα πολύ χαμηλές».

Όσοι επιθυμούν και μπορούν να ταξιδέψουν τις ημέρες των γιορτών, πρώτο βήμα τους θα πρέπει να είναι η έρευνα αγοράς καθώς τα σερραϊκά πρακτορεία έχουν τιμές και προσφορές για όλα τα βαλάντια.

Ειρ. Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *