30/3 Δεν βρίσκουν … ενοικιαστή στο αναψυκτήριο του Προμαχώνα

Στην επαναπροκήρυξη του ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του Αναψυκτηρίου στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα, διάρκειας 12 ετών αυτή τη φορά, με σκοπό την ανακαίνιση, αναβάθμιση και λειτουργία του, προχώρησε η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης ΑΕ (ΕΤΑ ΑΕ), μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του περασμένου Δεκεμβρίου, που δεν έτυχε ενδιαφέροντος. Η ΕΤΑ, που έχει τη διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση του ακινήτου, αποφάσισε να τροποποιήσει προς το ευνοϊκότερο τους όρους του διαγωνισμού, καθώς ο προηγούμενος (προκηρύχθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2010) κρίθηκε άγονος. Ετσι πέρα από την αύξηση των ετών μίσθωσης από έξι σε 12, στον νέο διαγωνισμό δεν προβλέπεται πλέον ελάχιστο όριο μισθώματος, ενώ δεν απαιτείται η καταβολή εφάπαξ ανταλλάγματος (ισότιμου με ένα μίσθωμα).

O πρώην Συνοριακός Σταθμός Προμαχώνα βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νομού Σερρών σε απόσταση 2 χλμ. από τον Προμαχώνα και περίπου 47 χλμ. από την πόλη των Σερρών και συνορεύει με το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), ενώ εξακολουθεί να αποτελεί την πύλη εισόδου και εξόδου προς τη χώρα.
Το υπό μίσθωση ακίνητο βρίσκεται στο κτίριο υποδοχής και περιλαμβάνει τμήμα του υπερυψωμένου ισογείου χώρου, εμβαδού 170,68 τ.μ. και το μπροστινό του τμήματος αυτού του ισογείου ημιυπαίθριου χώρου (βεράντας) εμβαδού 91,12 τ.μ., λοιπούς εξωτερικούς χώρους εμβαδού 43,89 τ.μ., τμήμα του υπογείου χώρου συνολικού εμβαδού 98,35 τ.μ. καθώς και τμήμα του περιβάλλοντος το Κτήριο Υποδοχής χώρου, εμβαδού 395 τ.μ.
Στον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στις 3 Μαΐου 2011 και ώρα 12 μ. στα γραφεία της εταιρείας μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ενώσεις προσώπων ή κοινοπραξίες που αποδεδειγμένα δραστηριοποιούνται στη διαχείριση, λειτουργία ή εκμετάλλευση επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών εστίασης, όπως καφέ-αναψυκτηριών, snack bar, εστιατορίων κτλ.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η απόκτηση του Τεύχους Προκήρυξης από τα γραφεία της εταιρίας (Βουλής 7, 7ος όροφος, 706 γραφείο), από τις 29 Μαρτίου ως τις 26 Απριλίου 2011, εργάσιμες ημέρες και ώρες 10 π.μ. ως και 3 μ.μ., αντί ποσού 50 ευρώ, το οποίο θα κατατίθεται στο ταμείο της εταιρείας (γρ. 210) ή στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΤΑ ΑΕ στη Eurobank (αρ. 0026 0025 490 200 649853).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *