30/7 Έτοιμος ο Θ.Ταλιουρίδης για τις εκλογές στον Δ. Πετριτσίου το 2010

Σχεδόν 16 μήνες πριν απο τις δημοτικές εκλογές του 2010, ο πρώην δήμαρχος Πετριτσίου Θεόδωρος Ταλιουρίδης, δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει εκ νέου τον δημοτικό θώκο, πλαισιωμένος απο νέους ανθρώπους, που έχουν όρεξη να προσφέρουν στα κοινά.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” θα είναι νέα πρόσωπα, σε ποσοστό άνω των 80%. Θα δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν μα τα κοινά και να προσφέρουν. Οι επιλογές μας το 2006 σε κάποια πρόσωπα αποδείχθηκαν λανθασμένες και αποτέλεσαν “βαρίδια” που μας οδήγησαν στην ήττα, χωρίς ομως να είναι μόνο αυτοί οι λόγοι. Κάναμε την αυτοκριτική μας, αλλάξαμε και προχωράμε”.
Ο Θεόδωρος Ταλιουρίδης, σχολίασε την πρόσφατη αποχώρηση δύο Δημοτικών Συμβούλων απο την παράταξή του, που με γραπτή ανακοίνωση έκαναν λόγο για “σχίσμα”. Πρόκειται για τη Σοφία Ζλατίντση, πρώην αντιδήμαρχο και τον Ζήση Λούγγο.
Το “σχίσμα” προϋποθέτει “ένωση”. Απο την επομένη των εκλογών του 2006, η κ.Ζλατίντση και ο κ.Λούγκος, είχαν διαφοροποιήσει τη θέση τους, απο την παράταξη μας, ακολουθώντας αυτόνομη πολιτική και στηρίζοντας βασικές επιλογές της δημοτικής αρχής. Δημοκρατία έχουμε ο καθένας κρίνεται εκ του αποτελέσματος” δήλωσε.
Όσον αφορά τη δημοτική αρχή του Βαγγέλη Παπάζογλου, την χαρακτηρίζει “ανίκανη” και “ανύπαρκτη”, τονίζοντας : “Μας έλεγαν προεκλογικά πως ήταν έτοιμοι να διοικήσουν. Εδω και 30 μήνες προσπαθούν να μας πείσουν πως διοικούν, κοροϊδεύοντας πρώτα τους εαυτούς τους και μετά τους δημότες. Ποτέ άλλοτε μια δημοτικά αρχή 30 μηνών , δεν έχει να επιδείξει μια τέτοια ανυπαρξία έργου και προτάσεων. Την τετραετία 2003 – 2007, υλοποιήσαμε 100 μικρά και μεγάλα έργα στον δήμο μας. Πόσα έργα έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα ο κ.Παπάζογλου ; Κανένα. Αυτή είναι η πραγματικότητα, που δεν έχουμε άλλη επιλογή, παρα μόνο να την ανατρέψουμε”.
Ο πρώην δήμαρχος Πετριτσίου, κάνει λόγο για “βόμβα” που έχει στα χέρια του και θα προκαλέσει αίσθηση, αφού η δημοσιοποίησή της, θα φέρει σε δύσκολη θέση τη δημοτική αρχή Πετριτσίου και όσα κατα καιρούς υποστήριξε σε βάρος της διοίκησης Ταλιουρίδη. “Κάντε υπομονή. Εξάλλου είναι περίοδος διακοπών. Ας μην χαλάσουμε στον κ.Παπάζογλου και τους συνεργάτες του τις διακοπές τους. Ο Σεπτέμβριος είναι κοντά” κατέληξε ο Θεόδωρος Ταλιουριδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *