31/12 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Επί ποδός βρίσκεται αυτές τις ημέρες το τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών ώστε να εξελιχθεί ομαλά και δίχως προβλήματα η κυκλοφορία των οχημάτων στο εθνικό και οδικό δίκτυο Σερρών. Με συνεχή αλκοτέστ, περιπολίες στους δρόμους και αυξημένα μέτρα τροχαίας, το προσωπικό του τμήματος Τροχαίας θα δώσει τα μέγιστα ώστε όλες οι μετακινήσεις των πολιτών κατά τη διάρκεια των εορτών, να είναι αναίμακτες.

Αν και τα Χριστούγεννα σημαδεύτηκαν από θανατηφόρο τροχαίο, ευχή όλων είναι το 2006 να είναι το πιο αναίμακτο έτος και η έλευση της νέας χρονιάς να βρει όλους τους Σερραίους υγιείς στα σπίτια τους και δίπλα στις οικογένειες τους.

Ο διοικητής του τμήματος Τροχαίας, Θεολόγης Τζουμαϊλής σε δηλώσεις του επισήμανε ότι την περίοδο των γιορτών η ΕΛ.ΑΣ. παίρνει ιδιαίτερα μέτρα και τροχαίας και εντατικής αστυνόμευσης. «Από τις 16 του μηνός έως τις 8 Ιανουαρίου, θα έχουμε ιδιαίτερα αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση. Σ’ όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο θα υπάρχουν περιπολικά, τα οποία από τη μια θα δουλεύουν προληπτικά για να ενημερώνουν και να διευκολύνουν την κίνηση των οδηγών και σε δεύτερο βαθμό να πειθαναγκάζουν τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας βεβαιώνοντας επικίνδυνες παραβάσεις».

Υπ’ αριθμόν ένα παραβάσεις, ιδίως για τις γιορτινές ημέρες, θεωρούνται η οδήγηση σε κατάσταση μέθης, η υπερβολική ταχύτητα, τα αντικανονικά προσπεράσματα και η μη χρήση ζώνη ασφαλείας και κράνους. Έτσι, όπως είπε ο κ. Τζουμαϊλής, τα μέτρα θα ενταθούν ακόμη περισσότερο ώστε η περίοδος των γιορτών να είναι αναίμακτη.

Ειρ. Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *