31/5 Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Σιδ/στρου κ. Μακαρίου

 Από την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου γίνεται γνωστό ότι την Τρίτη, 3 Ιουνίου, στις 9.00 το βράδυ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος θα τελέσει Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Σιδηροκάστρου με την ευκαιρία της Αποδόσεως της εορτής του Πάσχα.

– Την Τετάρτη, 4 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα τελέσει την Θ’ ώρα (τελευταίο Χριστός Ανέστη) και τον εσπερινό της Αναλήψεως στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ηράκλειας.
– Την Πέμπτη, 5 Ιουνίου, εορτή της Αναλήψεως, ο κ. Μακάριος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον σπηλαιώδη Ιερό Ναό Αναλήψεως Αχλαδοχωρίου.
– Την Κυριακή, 8 Ιουνίου, ο κ. Μακάριος θα τελέσει τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Σταυροδρομίου.
Σύμφωνα με την τάξη της Εκκλησίας το Σάββατο το απόγευμα στις 7.00 θα τελέσει την Ακολουθία επί τη καταθέσει των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Μαρτύρων και στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό.
Ενώ το πρωί της Κυριακής θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την ακολουθία των Εγκαινίων και στη συνέχεια τη Θεία Λειτουργία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *