31/7 Κατάθεση μαρτυρίας από μέλος της σελίδας.

Προς αποκατάσταση τις αλήθειας.
Όσο αφορά για το γεγονός τις πλημμύρας τις γέφυρας του ΟΣΕ (δρόμος για χορτερο)
στις 23-7-08, τα γεγονότα έχουν ως εξ εις……

Αμέσως μετά το πέρας του φαινόμενου(περίπου στις 7μ.μ),κατευθύνθηκα προς την
γέφυρα για να δω σε τι κατάσταση είχε περιέλθει, και εάν λειτουργούσαν οι αντλίες
νερού, όπως είχα καθήκον (πράγματι ήταν εν λειτουργία ).
Στον τοπίο του συμβάντος βρίσκονταν3(τρία) άτομα α) Θεόδωρος Αρριανόπουλος, (Ηλεκτρολόγος Δήμου) ,  β) Θεόδωρος Παπουτσής,  (Πράκτορας του ΟΣΕ).και γ) Χαράλαμπος Τζήκας ( υπάλληλος τις αγροφυλακής).

Και όπως παρακολουθούσα τις αντλίες βλέπω ξαφνικά ένα αυτοκίνητο (με οδηγό και  συνοδηγό),  να κατευθύνετε από το χορτερο προς το Σιδηρόκαστρο ,και να έχει μπει μέσα στο νερό νομίζοντας προφανώς ότι το νερό ήταν λίγο.!?!?!?
αμέσως αρχίσαμε να φωνάζουμε (ΒΓΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,κ.α).σημ.Το αυτοκίνητο κατευθυνόταν πλέον ανεξέλεγκτο προς το βαθύτερο σημείο,περίπου στο 1,85μ.
 
Μόλις διαπίστωσα ότι,γινόταν μεν προσπάθεια να ανοίξουν τις πορτρες για να βγουν  από το αυτοκίνητο,(πράγμα αδύνατο για τον λόγο ότι οι πόρτες δέχονταν εξωτερική πίεση από το νερό),αλλά είχαν απόλυτα εγκλωβιστεί, και ότι ο κίνδυνος για το ανεπανόρθωτο ήταν 100% εμφανές,αποφάσισα να πράξω το αυτονο”ι”το,
και κατευθυνόμενος από σημείο όχι και τόσο βατό ,μπήκα  μέσα στο νερό.

Όταν έφτασα δίπλα στο αυτοκίνητο με πολύ δύναμη ανειξα την πόρτα του οδηγού και απεγκλώβισα πρώτα τον οδηγό (περ.65ετών),και αμέσως μετά την συνοδηγό (περ.60ετών).

Δευτερόλεπτα αμέσως μετά τον απεγκλωβισμό κατευθύνθηκε προς βοήθεια μέσα στο νερό και ο υπάλληλος τις αγροφυλακής κος Χαράλαμπος Τζήκας,
όπου και τους οδήγησε σε ασφαλές σημείο. 

….Το αυτοκίνητο τελικά απεγκλωβίστηκε όταν είχε αδιαση το σημείο από το νερό
περίπου στις 1και 30 το πρω”ι” στις 24-7-08.

KALITEXNIS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *