4/2 ΕΛΥΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΝΤΑΡΣΙΑ” ΟΚΤΩ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ.
«Συμβαίνουν και στις καλυτερες οικογένειες» είναι το σχόλιο του νομάρχη Σερρών, Κώστα Παπαπαναγιώτου, στην «ανταρσία» μελών του συνδυασμού του, την περασμένη Δευτέρα (30/1) κατά την εκλογή του νέου αντιπροέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

«Ως επικεφαλής της παράταξης, λειτουργώ εντελώς δημοκρατικά. Κάθε σύμβουλος έχει την ελευθερία λόγου και κινήσεων» τόνισε ο νομάρχης Σερρών, θέλοντας να υποβαθμίσει το όλο θέμα αν και είναι κατεξοχήν πολιτικό και έχει σχέση με τη συνοχή της πλειοψηφούσας παράταξης στο Ν.Σ. οκτώ σχεδόν μήνες, πριν απο τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Κώστας Παπαπαναγιώτου, έλυσε τη σιωπή του και αποκάλυψε πως το θέμα της εκλογής του Μόσχου Γκάλιου, συζητήθηκε στη διάρκεια προσυνεδρίασης των μελών του συνδυασμού του την προπερασμένη Πέμπτη (26/1) και τότε κανείς δεν αντέδρασε στην επιλογή του νομάρχη, για τη συγκεκριμένη θέση.

Εκ των υστέρων όμως, οκτώ σύμβουλοι της πλειοψηφίας (απουσίαζε ο Νίκος Καρυπίδης), άλλαξαν άποψη και καταψήφισαν την πρόταση του Κώστα Παπαπαναγιώτου, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα συνοχής στην παράταξη.

Στην ερώτηση «αν καταψήφισαν τον Μόσχο Γκάλιο, πρώην αντινομάρχες, για εκδικητικούς λόγους» ο νομάρχης Σερρών, απάντησε λακωνικά. «Ρωτήστε τους ίδιους».

πηγή: www.infoserres.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *