4/3 Κλιμάκια της ΝΑ Σερρών σε Δήμους του Νομού.

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του κλιμακίου της Ν.Α. Σερρών στους Δήμους του Νομού
Συνεχίζεταιο κύκλος διαβούλευσης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών με τον Α’βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με θέμα «προγραμματισμός έργων και δράσεωνστο πλαίσιο του ΕΣΠΑ».

Χθες, Δευτέρα 3 Μαρτίου, το κλιμάκιο μεεπικεφαλής τον Νομάρχη Σερρών κ. Στέφανο Φωτιάδη και με τη συμμετοχήτων Αντινομαρχών, Νομαρχιακών Συμβούλων και υπηρεσιακών παραγόντων,επισκέφθηκε τους Δήμους Αχινού και Νιγρίτας.
Στουςπαραπάνω Δήμους, έγιναν συσκέψεις με τα Δημοτικά Συμβούλια, τους φορείςκαι τους δημότες, με αντικείμενο την ενημέρωση για τους άξονεςεπιλεξιμότητας του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και του προγράμματοςΑγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής». Παράλληλα, τέθηκαν ταπροβλήματα των Δήμων και των ευρύτερων περιοχών τους, ανταλλάχθηκαναπόψεις και έγινε καταγραφή, σε πρώτη φάση, των προτάσεων καιπροτεραιοτήτων για έργα και δράσεις των Δήμων, των φορέων και τωνπολιτών.
Σήμερα, Τρίτη 4 Μαρτίου, το κλιμάκιο θα επισκεφθεί τον Δήμο Σιδηροκάστρου στις 8:30 μ.μ.
Οκύκλος διαβούλευσης θα επαναληφθεί σε δεύτερη φάση, μετά την επίσημηπαρουσίαση των αξόνων του ΠΕΠ από τον Γενικό Γραμματέα της ΠεριφέρειαςΚεντρικής Μακεδονίας και του προγράμματος «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» απότον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης που θα επισκεφθεί τον Νομό μας στοάμεσο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *