5/1 Εορταστική ατμόσφαιρα με την βράβευση των καλύτερα στολισμένων καταστημάτων

Το ζαχαροπλαστείο Υιοί Σπ. Ψαρρά ΟΕ ήταν τελικά το κατάστημα που βραβεύτηκε από το Επιμελητήριο Σερρών για τον διαγωνισμό της καλύτερης βιτρίνας στο Σιδηρόκαστρο.


Εορταστική και χαρούμενη η ατμόσφαιρα στο Επιμελητήριο Σερρών με την εκδήλωση βράβευσης, των παιδιών των μελών του Επιμελητηρίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά αλλά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας, καθώς και των καλύτερα στολισμένων βιτρινών επιχειρήσεων στην πόλη των Σερρών και σε Σιδηρόκαστρο, Νιγρίτα, Ν. Ζίχνη, Ηράκλεια, Ροδολίβος, Αλιστράτη, Μαυροθάλασσα και Ροδόπολη.
Προηγήθηκε η βράβευση των βιτρινών βάσει του προγράμματος επιλογής που υλοποιήθηκε από τις Επιτροπές που ορίστηκαν  από το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, σε συνεργασία πάντα με τους επαγγελματικούς φορείς και εμπορικούς συλλόγους των πόλεων. Οι εκπρόσωποι των φορέων και συλλόγων αυτών, απάρτιζαν τις Επιτροπές οι οποίες προχώρησαν στην αξιολόγηση των βιτρινών των καταστημάτων.
Οι επιχειρήσεις που αφιέρωσαν χρόνο και χρήμα για τον στολισμό, αλλά κυρίως διέθεσαν μεράκι, πετυχαίνοντας έτσι να βραβευθούν είναι οι εξής :
Αλεξάνδρα Κωστούδη, κατάστημα υπόδησης στις Σέρρες
Ελένη Κεχαγιά, Κομμωτήριο στη Νιγρίτα
Υιοί Σπ. Ψαρρά ΟΕ, Ζαχαροπλαστείο στο Σιδηρόκαστρο
Πασχάλης Δουλγέρης, Ανθοπωλείο στην Ηράκλεια
Αργύριος Τζίκας, Ζαχαροπλαστείο στη Νέα Ζίχνη
Ευθύμιος Αχλάτης, Ζαχαροπλαστείο στη Ροδόπολη
Χρήστος Οικονόμου, Ψητοπωλείο στο Ροδολίβος
Ελένη Κουτσιανά, Καφετέρια στην Αλιστράτη
Βασιλική Δουμπάρατζη, κατάστημα ένδυσης και υπόδησης στη Μαυροθάλασσα
Οι επιχειρήσεις αυτές κέρδισαν μια αναμνηστική ειδική πλακέτα και η κάθε μία από αυτές, μία μετοχή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών.
Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των παιδιών μελών του Επιμελητηρίου, που πέτυχαν να εισαχθούν ως πρωτοετείς φοιτητές – σπουδαστές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Οι εξήντα οκτώ επιτυχόντες παρέλαβαν από τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου επαίνους με αναμνηστικό δώρο για την επιτυχία τους.
Το ειδικό βραβείο που ήταν από μία μετοχή της Συνεταιριστικής Τράπεζας παρέλαβαν οι φοιτητές που επέτυχαν την εισαγωγή τους μεταξύ των πρώτων πέντε επιτυχόντων. Έτσι από μία μετοχή κέρδισαν:
Ο Ευριπίδης Τζήκας του Εμμανουήλ, που εισήχθη 2ος στη Σχολή Σ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης ( Στρατιωτική Ιατρική )
Ο Αλέξανδρος Ανατολάκης του Δημητρίου που εισήχθη 5ος στο Τμήμα   Πολιτικών Μηχανικών Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης
Και η Ιωάννα Κοκκινίδου του Γεωργίου που εισήχθη 2η στο Τμήμα   Φιλολογίας Θεσσαλονίκης .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο απερχόμενος σε δύο μήνες Πρόεδρος της ΤΕΔΚ κ. Χρυσόστομος Γκαντίδης, ο νέος Δήμαρχος Ροδολίβους κ. Χαρίτων Κατσάρας, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι, ενώ η αίθουσα του Επιμελητηρίου «Γεώργιος Χρηστίδης» ήταν ασφυκτικά γεμάτη από επιχειρηματίες με τα παιδιά τους και κυρίως πλημμυρισμένη από χαρά, όπως πρέπει να είναι και όχι από τσιγαροκαπνό με τα χαρτοπαίγνια της ΣΠΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *